Şimdi Ara

Ekran Titremesi yardım edin ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken ekranda donma yaşıyorum sanki bilgisayar kasıyormuş gibi görünüyor ama önceleri knight ı koxp a bırakıp pes oynuyodum şimdi sadece pes 2013 bile oynarken oyun donuyor saniye saniye donma oluyor. sanki online oyunda lag varmış gibi bi görüntüyle karşı karşıya kalıyorum. bilgisayar daha yeni

intel core i5 4çekirdek işlemci
    8gb ram
    2gb nvdia gforce ekran kartım var
    işletim sistemi win7

internette çok araştırdım konuyu ancak herkez yenileme hızını 60 hertz yap demiş benimkisi zaten 60 da

önceden COD black ops2 yi sorunsuz oynamıştım ama pes 2013 de sorun çıkartıyor simdi, battlefield 4 ü indirdim şuanki donanımımla sorunsuz oynamam gerekiyor diye düşünüyordum ama onda da aynı sorun çıktı cod ghost u indirdim yine aynı sorun var. içinden çıkamadım bu işin. formatla düzeleceğine inansam hemen atıcam ama :( ne olur bi yardımcı
    olun çözeyim şu sorunu.

• bi yardım edin arkadaşlar ya
  • Ekran kartının ısı değelerini kontrol et. En güncel sürücüyü indirip yükle bunları deneyebilirsin.
  • mahobi M kullanıcısına yanıt
    en güncel sürüm yüklü şu an ısı değerini nasıl kontrol edebilirim?
  • Gpu-z Programı ile ekran kartının ısını kontrol edebilirsin. Programı çalıştırdıktan sonra ki SENSOR sekmesinden takib edebilirsin.
  • Aynı sıkıntı bende de var ne yazık ki bi tüelü çözüm bulamadım...

CPU FX8350
    GPU GTX570 Power Edition
    MainBoard AsusM5A99X Evo R2.0
    RAM 16 Gb 1600Mhz
    HDD ve SSD
    PSU olarakta Termalte kasa ile ilen litepower 600w
    16Mbit superonline DSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shertouch -- 20 Aralık 2013; 16:29:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Laptop Titriyor Bir Bakın Acil :(
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.