Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ekran titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iyi gunler yardımcı olursanız sevinirim.
    bilgisayarımın son zamnlarda ekranı titremeye basladı bu sorun onceden yoktu kullandıgım ekran ayarlarını onceden de kullanıyodum zaten ve sorun cıkarmıyodu ben size de soyleyim.
    cozunurluk:1024*768 renk kalitesi:32bit yenileme:85 hertz ve dpı ayarıda:96 ayrıca geforce 2mx100/200 ekran kartı kullanıyorum
    ben işim içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkurler

• ekran titremesi ekran tazeleme hızından olabilir ama 85hz demişsin buda iyi bir rakam monitörünün yakınlarında manyetik alan oluşturabilecek herhangi biir şey varmı (kalitesiz hoparlörler monitor yakınında olursa titretme yapabilir)
    Bence ekran kartınada bakarak yorum yapıyorum (monitorun hakkında bilgi vermemişsin crt olduğuınu tazeleme hızından anladım) monitorun de eskiyse tüpünde bir problem var :( sana yeni bir monitor almanın yolları gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfatihkaraman -- 17 Mart 2008; 11:17:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kfatihkaraman

ekran titremesi ekran tazeleme sıklığından olabilir ama 85hz demişsin buda iyi bir rakam monitörünün yakınlarında manyetik alan oluşturabilecek herhangi biir şey varmı (kalitesiz hoparlörler monitor yakınında olursa titretme yapabilir)
    Bence ekran kartınada bakarak yorum yapıyorum (monitorun hakkında bilgi vermemişsin crt olduğuınu tazeleme hızından anladım) monitorun de eskiyse tüpünde bir problem var :( sana yeni bir monitor almanın yolları gözüküyor

+1 Bunların dışında monitörün görüntü ayarlarıyla oynaman buna sebep olabilir..
  • arkadaslar cok saolun baska bı monıtorle denedım onda tıreme olmadı bana gercekten yenı bı monıtorun yolu gozuktu
    herkese ıı gunler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.