Şimdi Ara

Ekran uzaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gracia Final oynuyorum su anda.... Fakat ekranın karaktere yakınlıgı beni delirtecek! arkamdan gelen saldırıları , yada mobları goremiyorum bile.... Eger bunu duzeltmenin , ekran ile karakter arasındaki mesafesiyi arttırmanın bir yolu varsa soylerseniz sevinirim...Tesekkurler...

• Server ile alakalı bir durum diye biliyorum bende zamanında bu durumdan baya dert yanmıştım
  • Serverin forumuna yazdim...Admin kendin edit edip , ayarlayabilirsin die cevap verdi ama nasıl yapacagımı sordumgumdan beri geri cvp yazmadi... Herhangi bi yerdede bununla alaklı bi sey gormedim...Herkes memnun mudur nedir^^ neyse Yunan forumlarına bi bakım bn olmadı orda bisiler bulurum belki...Genede tesekkurler^^
  • Bende şu an aynı problemi yaşıyorum mause sağ tıkladığımda karakterim kayboluyor oyuna Restaurant'tan atmadanda düzelmiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslak

Bende şu an aynı problemi yaşıyorum mause sağ tıkladığımda karakterim kayboluyor oyuna Restaurant'tan atmadanda düzelmiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın

Restaurant'tan ?
  • Restart yazacaktım :)

• quote:

Restart yazacaktım :)

• Yardımcı olabilecekmisin ?

• Sağdaki tuşlarını kullanarak yapabilirsin home down felan var klavye de bas onlara olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numeha -- 4 Ocak 2013; 0:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim oldu ....bu konuda iyisin galiba bir sorum daha olacak NVIDIA Geforce GT 325 1gb ekran kartı var bu oyunu yaklaşık 7-8 ay önce bir kez daha oynamıştım orda görsel olarak daha iyidi fakat şimdi oyunda uzaktaki görüntüler silik cıkıyor görüntüler yaklaştıkca düzeliyor bununda bir ayarı varmı acaba ?
  • quote:

Çok teşekkür ederim oldu ....bu konuda iyisin galiba bir sorum daha olacak NVIDIA Geforce GT 325 1gb ekran kartı var bu oyunu yaklaşık 7-8 ay önce bir kez daha oynamıştım orda görsel olarak daha iyidi fakat şimdi oyunda uzaktaki görüntüler silik cıkıyor görüntüler yaklaştıkca düzeliyor bununda bir ayarı varmı acaba ?

Alt+P yap düzelmezse video ayarlarından yükselt. Ama alt+p ile hallolacaktır.
  • quote:

Çok teşekkür ederim oldu ....bu konuda iyisin galiba bir sorum daha olacak NVIDIA Geforce GT 325 1gb ekran kartı var bu oyunu yaklaşık 7-8 ay önce bir kez daha oynamıştım orda görsel olarak daha iyidi fakat şimdi oyunda uzaktaki görüntüler silik cıkıyor görüntüler yaklaştıkca düzeliyor bununda bir ayarı varmı acaba ?

optionsda lower detail işaretliyse o yüzden ayarları kısıyor onu iptal et sonra shadow texture filter felan onları aktif et , sonra grafik leri en yüksek hangisi ise benim 1400-900 onun bi 16biti var bi 32si 32 yaparsan daha yüksek olur , sonra low olanları high veya very high yap son sistem akarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numeha -- 4 Ocak 2013; 13:06:58 >

• NVIDIA Geforce GT 325 1gb ekran kartı bu oyunu rahat oynaması gerekiyor değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

NVIDIA Geforce GT 325 1gb ekran kartı bu oyunu rahat oynaması gerekiyor değilmi ?
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:22:23 >
  • Sorununa bi cevap buldun mu bilmiyorum ama bende aynı sıkıntıyı uzun sure cekmistim. Eger google Lineage2 zoom patch yazarsan ilgili bir siteden patchi indirip systeme kopyaladgında sorun kalkacaktır. ornegin http://www.lineage2media.com/downloads.html burdan gerekli dosyayı bulabilirsin. oynadıgın cliente gore.
    Not: Patchi attıktan sonra oyun icinde right mouse button i kapatman gerekiyo yoksa ilk tıkladıgında eski haline doner ve oyundan cıkman gerekir...
    Umarım yararı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

Sağdaki tuşlarını kullanarak yapabilirsin home down felan var klavye de bas onlara olması lazım

Bu arkadasın dediğini yaptım düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.