Şimdi Ara

Ekran yeşil oldu ve çizgiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün LoL de oyundayken birden ekran yeşil oldu ve ekranda çizgiler çıktı. Çizgilerin rengi değişiyor bazen pembe bazen yeşil oluyor. Ekran kartı ve işlemcinin güncel versiyonlarını yeniden kurdum, windows güncelleştirmelerini falan da yaptım hala aynı. Şu an dediğim gibi ekran yeşil renkte ve sağ tarafında pembe çizgiler var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• MrHolmes12 M kullanıcısına yanıt
    Ekran karti marka model ve garanti durumu nedir ?

Kabloların sağlamsa , muhtemelen ekran kartı arızalandı. Test için de başka bir bilgisayara takip netlestirebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA GeForce MX130, garanti süresi sona erdi

4 yıl önce almıştım laptopu, başka bilgisayara falan nasıl takıcam bilmiyorum..

Youtubedan birkaç video baktım ekran kartlarının güncel hallerini yükledim,

işletim sistemim windows 11

Notebook / laptop ise mecburen bulundugun il/ilceye göre bir servise vereceksiniz.

Garantisi bitti ise ve hiç temizlik/macun bakımı yapılmadıysa sa çok az bir ihtimal bu sorunlar olabilir

İstanbul-avrupa yakası bir yer tavsiye edebilirim.

Yapman gerekenler ise ,

Laptobu güvenli modda açarak oradaki seceneklerden driver olmadan başlatarak denemeniz (+hdmi kablo ile tv den de görüntü almaya çalışın )

• Başka cihaza kablo ile bağlayınca görüntü normal oluyor. Birkaç bilgisayar tamircisine gösterdim, ekran kartıyla ilgili bir sorun değil panelin değişmesi gerek dediler.

Panel ceşidi çok ama eger ikinci el alacaksan yine il ve ilceye göre ( hd / full hd/ slim vb. ) ortalama 900/1700 tl .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.