İşlemci:İntel i5-3330 Ana kart:MSI H61M-P32/W8 RAM:Crucial (4+4)8GB DDR3 Güç kaynağı:Cooler Master GX 650w Ekran kartı:Saphire RX470 8GB
Arkadaşlar bu sistem ekran kartı ve anakart dışında arkadaşım daha iyi bir sistem toplayacağı için bana bıraktı. Onun bıraktığı ekran kartı (marka-modelini hatırlamıyorum) yanınca kendime 470 8GB aldım. Ama aldığım günden beri bilgisayarı açtığım zaman ekrana bazen görüntü geliyor bazen gelmiyor. Ana karta bağladığımda hiç sıkıntısız görüntü alıyorum ama. Bir bilgisayarcıya götürdüm adam kontrol etti en sonunda ekran kartında arıza var dedi gönderdi(fanları bazen duruyormuş). Sonra sistemi sağlam bir arkadaşıma verdim, bir gün boyunca kullandı. Gün boyu 2-3 sefer ekranın donduğunu söyledi sadece. Ama kendi ekran kartı ile (GTX 970) böyle bir sorun hiç yaşamamış. Sorun ana karttan olabilir diye onun da yenisini aldım (aynı modelden). Sorun onda değilmiş çünkü hala aynı sorun var. Sırasıyla RAM ve Güç kaynağını değiştireceğim ama öncesinden sizin bi fikriniz olabilir mi sorunun kaynağı ile ilgili diye sormak istedim. Birde şöyle bi durum var: Benim monitörde VGA çıkışı var sadece. Ekran kartını monitöre bağlamak için de aktif dönüştürücü kullanıyorum. Ondan da kaynaklanabilir mi diye yazayım dedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim agalar.
Acaba konuyu yanlış yere mi açtım? Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme