Şimdi Ara

Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı açıyorum fanlar dönüyor herşey çalışır vaziyette. Fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bende onboard mı açık falan diye biosa bakayım dedim. Orda PEG bide IDG yazıyordu. Bende PEG iken IDG yaparak açtım bu sefer hic görüntü gelmedi en azından açılırken geliyordu biosa falan giriyordu. Şimdi oda yok. Bu arada ekran formattan sonra böyle oldu. Daha demin atmıştım. Ayrıca ekranda monitörde de sıkıntı yok kesinlikle. Sıkıntı olsa biosa girmezdi. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

bağlantı yerlerini kontrol ettiniz mi ? ayrıca biosa girin ve ayarları varsayılan yapın yani sıfırlayın ve format işlemini şu şekilde yapın
    Windows 7-8-10 temiz kurulum (format) USB si nasıl oluşturulur:
    Tamsa13youtube
    Format USB si hazırlama windows 7 8 10 (6 Farklı Yöntemle)
    https://www.youtube.com/watch?v=VUoq8XglLzs

▸▷ Windows 10 orijinal iso indirme ve format atma :
    Tamsa13youtube
    windows 10 Orjinal İso İndirme ve Format
    https://www.youtube.com/watch?v=W4JACy71jUk

• Kendi bilgisayarımın markası lenovo nın sitesinden "GÜÇ YÖNETİMİ ARA BİRİMİ (ACPI)" sürücüsünü indirip kurdum, sorun şimdilik düzeldi gibi. Pc kapanmama, açılıp görüntü alamama, hdd çalışıp görüntü gelmemesi vs bütün bu sorunların, win 10 da güncellemelerden sonra, güç ya da ekran kartı ile alakalı soruna neden olduğunu tahmin ediyordum. Yanılmadım gibi. Çünkü denemediğim yol kalmadı, formattan tutun, fan temizliği, donanımsal kontrol, akla gelen ne varsa. Hiç birin de sıkıntı yoktu, en son bu gün lenovo nın sitesinden bahsettiğim güç yönetimi ara birimi ile ilgili güncelleme olduğunu gördüm ve indirip kurdum. Şimdilik sıkıntı yok. Siz de kendi pc nizin sitesinden bu güncellemeyi indirip kurun ve deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 30 Aralık 2018; 11:18:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana görüntü gelmiyor.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.