Şimdi Ara

ekrana goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar,bilgisayarimi bugun saabahtan actigimda caliyordu yaklasik 2 saat acik kaldi,sonra kapattim.tekrar acmak istedigimde ekrana goruntu gelmedi.oncesinde anakartin ismi falan yaziyordu,simdi onlarda yazmiyor ve mavi ekran hatasi aliyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

• anakartin ismi yazmadan mavi ekranı nasıl alıyorsunuz anlayamadım . nasıl bir mavi ekran bu ?
  • Anakartin adi asus model olarak m3a78-em anakartin icinde yazan bu.simdi mavi ekrana gecmiyor,hic goruntu gelmiyor.

anakartım bu

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3A78EM/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 8 Haziran 2011; 23:46:59 >
  • Bios ekranı dahi gelmiyorsa,ya ekran kartınızda bir problem vardır ya da ekranınızda.
  • ekranımda bir sorun olcağını sanmıyorum.ama ekran kartında bi problem olabilir.şimdi tekrar denedim anakart ismi cıktı tam masaüstünü göstercek reset atıyor:S
  • Anakart bilgilerini felan gösteriyorsa ekran kartında problem yoktur.İşletim sistemin uçmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Anakart bilgilerini felan gösteriyorsa ekran kartında problem yoktur.İşletim sistemin uçmuştur.

ilgilendiğin için teşekkürler.win 7 kullanıyordum.format atmayı denedim ama bu seferde cd yi okumadı:(

şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka cd/dvd de sorun olabilir.Ayrıca bios'dan cd ye öncelik verdinmi.(boot olarak) ?
  • görüntü yine gitti :(

biosa girip cd ye öncelik vercektim:(

şimdi yine görüntü yok.
  • Anakart ekranının arada gitmesini anlıyamadım.
  • inan bende anlamıyorum,tüm gün uğraşıp durdum.ekran geldiğinde keşke oncelik cd ye verseydim.yarın tekrar deniycem ekran gelirse hemen cd ye öncelik verip format atıcam.

ekran gelmezse hangi yolu deneyim?
  • Şuan aklıma birşey gelmiyor.Eğer hiç gelmeseydi ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğunu düşüncektim,ama ekranda arada geliyor.Acaba kablolarda sorun olabilirmi ?
  • kablolar yeni,yani temassızlık olcağını sanmıyorum.görüntü geldiğinde hemen format atıcam.umarım formattan sonra düzelir.
  • Umarım. İyi geceler,konunun takibindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Umarım. İyi geceler,konunun takibindeyim

cok teşekkürler,gelişmeleri bildircem.
  • Ekrana hic bir sekilde goruntu gelmiyor.sanirim birseyler mefta oldun:(
  • Hiç görüntü gelmiyor ise ya ekran ya da ekran kartı uçmuştur.
  • Monitoru anakart uzerindeki ekran kartina taktim yine goruntu yok.sanirim anakart bizlere omur.
  • Acaba sorun Monitör de mi ? Monitörün çalıştığından eminmisiniz ?

Yazılımsal bir olay bence anakartı bu derecede etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 9 Haziran 2011; 11:00:09 >
  • Monitorum yeni,samsung 19 lcd.arkadasima goturup bir kez deniycem.ama sanmiyorum bi sorun olcagini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.