Şimdi Ara

ekrana goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar,bilgisayarimi bugun saabahtan actigimda caliyordu yaklasik 2 saat acik kaldi,sonra kapattim.tekrar acmak istedigimde ekrana goruntu gelmedi.oncesinde anakartin ismi falan yaziyordu,simdi onlarda yazmiyor ve mavi ekran hatasi aliyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

• anakartin ismi yazmadan mavi ekranı nasıl alıyorsunuz anlayamadım . nasıl bir mavi ekran bu ?
  • Anakartin adi asus model olarak m3a78-em anakartin icinde yazan bu.simdi mavi ekrana gecmiyor,hic goruntu gelmiyor.

anakartım bu

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3A78EM/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 8 Haziran 2011; 23:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p28

Anakartin adi asus model olarak m3a78-em anakartin icinde yazan bu.simdi mavi ekrana gecmiyor,hic goruntu gelmiyor.

anakartım bu

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3A78EM/
    Bios ekranı dahi gelmiyorsa,ya ekran kartınızda bir problem vardır ya da ekranınızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Bios ekranı dahi gelmiyorsa,ya ekran kartınızda bir problem vardır ya da ekranınızda.

Alıntıları Göster
    ekranımda bir sorun olcağını sanmıyorum.ama ekran kartında bi problem olabilir.şimdi tekrar denedim anakart ismi cıktı tam masaüstünü göstercek reset atıyor:S
  • quote:

ekranımda bir sorun olcağını sanmıyorum.ama ekran kartında bi problem olabilir.şimdi tekrar denedim anakart ismi cıktı tam masaüstünü göstercek reset atıyor:S

Alıntıları Göster
    Anakart bilgilerini felan gösteriyorsa ekran kartında problem yoktur.İşletim sistemin uçmuştur.
  • quote:

Anakart bilgilerini felan gösteriyorsa ekran kartında problem yoktur.İşletim sistemin uçmuştur.

ilgilendiğin için teşekkürler.win 7 kullanıyordum.format atmayı denedim ama bu seferde cd yi okumadı:(

şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

quote:

ilgilendiğin için teşekkürler.win 7 kullanıyordum.format atmayı denedim ama bu seferde cd yi okumadı:(

şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?

Alıntıları Göster
    Başka cd/dvd de sorun olabilir.Ayrıca bios'dan cd ye öncelik verdinmi.(boot olarak) ?

• quote:

Başka cd/dvd de sorun olabilir.Ayrıca bios'dan cd ye öncelik verdinmi.(boot olarak) ?

Alıntıları Göster
    görüntü yine gitti :(

biosa girip cd ye öncelik vercektim:(

şimdi yine görüntü yok.
  • quote:

görüntü yine gitti :(

biosa girip cd ye öncelik vercektim:(

şimdi yine görüntü yok.

Alıntıları Göster
    Anakart ekranının arada gitmesini anlıyamadım.
  • quote:

Anakart ekranının arada gitmesini anlıyamadım.

Alıntıları Göster
    inan bende anlamıyorum,tüm gün uğraşıp durdum.ekran geldiğinde keşke oncelik cd ye verseydim.yarın tekrar deniycem ekran gelirse hemen cd ye öncelik verip format atıcam.

ekran gelmezse hangi yolu deneyim?
  • quote:

inan bende anlamıyorum,tüm gün uğraşıp durdum.ekran geldiğinde keşke oncelik cd ye verseydim.yarın tekrar deniycem ekran gelirse hemen cd ye öncelik verip format atıcam.

ekran gelmezse hangi yolu deneyim?

Alıntıları Göster
    Şuan aklıma birşey gelmiyor.Eğer hiç gelmeseydi ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğunu düşüncektim,ama ekranda arada geliyor.Acaba kablolarda sorun olabilirmi ?
  • quote:

Şuan aklıma birşey gelmiyor.Eğer hiç gelmeseydi ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğunu düşüncektim,ama ekranda arada geliyor.Acaba kablolarda sorun olabilirmi ?

Alıntıları Göster
    kablolar yeni,yani temassızlık olcağını sanmıyorum.görüntü geldiğinde hemen format atıcam.umarım formattan sonra düzelir.
  • quote:

kablolar yeni,yani temassızlık olcağını sanmıyorum.görüntü geldiğinde hemen format atıcam.umarım formattan sonra düzelir.

Alıntıları Göster
    Umarım. İyi geceler,konunun takibindeyim
  • quote:

Umarım. İyi geceler,konunun takibindeyim

cok teşekkürler,gelişmeleri bildircem.
  • Ekrana hic bir sekilde goruntu gelmiyor.sanirim birseyler mefta oldun:(
  • quote:

Ekrana hic bir sekilde goruntu gelmiyor.sanirim birseyler mefta oldun:(
    Hiç görüntü gelmiyor ise ya ekran ya da ekran kartı uçmuştur.
  • Monitoru anakart uzerindeki ekran kartina taktim yine goruntu yok.sanirim anakart bizlere omur.
  • quote:

Monitoru anakart uzerindeki ekran kartina taktim yine goruntu yok.sanirim anakart bizlere omur.
    Acaba sorun Monitör de mi ? Monitörün çalıştığından eminmisiniz ?

Yazılımsal bir olay bence anakartı bu derecede etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 9 Haziran 2011; 11:00:09 >
  • Monitorum yeni,samsung 19 lcd.arkadasima goturup bir kez deniycem.ama sanmiyorum bi sorun olcagini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.