Şimdi Ara

Ekrana Görüntü Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hızlı bi şekilde benim sistemimi yazayım;
    Anakart:MSI MS-7255
    İşlemci:İntel Celeron D 1.6
    Ekran Kartı:Ati Radeon 2400 HD
    Ram:1 Gb DDR2 Kingston 533 mhz
    arkadaşlar şimdi gidip 2 gb ram aldım ddr2 667 mhz sonra pcyi söktüm tamamen elektrikle bağlantısını kestim rami taktım sorunsuzca sonra pcyi bağladım bastım tuşuna ekran gelmedi dıt seside gelmedi anakarttan önündede ışığı yanmıyor sonra çıkarıp bütün parçalarını söküp taktım aynı anakart yanmıştır diye düşündüm taktıralı 2 ay oldu psu 270 watt ondan şüpheleniyorum acil yardım ne deniyeyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Upup yardım yokmu :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan022

Upup yardım yokmu :S
    PC'yi komple söktüm derken gereçekten anakart üzerindeki bütün parçaları söktünüz mü yani sadece RAM takmak için? Yoksa önce bilgisayarı sadece kapatıp direk RAM'ı taktınız da açılmadı mı?
  • bilgisayarı kapattım kablolarını çıkarıp rami taktım

• Yani rami takarken içinden bişey çıkarmadım kasanın arkasındaki power kablosunu çıkarıp rami taktım

• quote:

Yani rami takarken içinden bişey çıkarmadım kasanın arkasındaki power kablosunu çıkarıp rami taktım
    Anakartın o kadar kolay yancağını sanmam.Psu'da ram değişiminde sıkıntı çıkartağını sanmam ramler arası güç tüketim farklı ne kadar olabilir ki sonuçta.Bios pilini bi çıkartıp tak ve tekrar açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omara0

Anakartın o kadar kolay yancağını sanmam.Psu'da ram değişiminde sıkıntı çıkartağını sanmam ramler arası güç tüketim farklı ne kadar olabilir ki sonuçta.Bios pilini bi çıkartıp tak ve tekrar açmayı dene.

Alıntıları Göster
    RAM slotları tozlu değildir umarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Slotları temizlemedim yarin slotları temizliyip pili çıkarıp buraya yazarım tesekkurler burda olursunuz umarim ?

• quote:

Slotları temizlemedim yarin slotları temizliyip pili çıkarıp buraya yazarım tesekkurler burda olursunuz umarim ?

Müsaitsem cevaplarım. RAM'lerin anakarta giren kısımlarını silgi ile silerseniz daha iyi olur..
  • Bendede ekrana goruntu gelmeme sorunu var herseyi denedim ekran karti kablolar vs herseyi ama hala cozum yok anakart uyari sesleri gelmiyor ama butun fanlar hersey calisiyor gozukuyor sizce yanma ihtimali varmi anakartimin

• hocam dediğini yaptım ramleri silgiyle sildim bios pilini çıkarıp 10dk bekledim pcyi taktim ekran geldi çok sagolasında bios ekraninda kaliyor pcyi açinca hani msi usb controllers analizing f11 falan yazar orda kaliyor pc yazilimsal galiba format mi atayim

• Çok saçma bisey oldu pcye klavyeyi bağladım tekrar ekran gelmemeye bsladi klavyemi bozuk acaba :D

• quote:

Çok saçma bisey oldu pcye klavyeyi bağladım tekrar ekran gelmemeye bsladi klavyemi bozuk acaba :D
    tamamdır çözdüm çok sağolasınız şuan pcdeyim hiçbir sorun yok ama aldığım 2 gb ram elimdemi kaldı şimdi bağlasam gene aynı sorun olurmu ddr2 667 mhz anakartımlada uyumlu araştırdım bişey olurmu taksam ?
  • quote:

tamamdır çözdüm çok sağolasınız şuan pcdeyim hiçbir sorun yok ama aldığım 2 gb ram elimdemi kaldı şimdi bağlasam gene aynı sorun olurmu ddr2 667 mhz anakartımlada uyumlu araştırdım bişey olurmu taksam ?

Alıntıları Göster
    Uyumluysa tak sorun çıkartmaz.Eğr yine aynı sorunu verirse ram büyük ihtimalle sıkıntılıdır.Uyumlu olup sorun çıkartması normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omara0

Uyumluysa tak sorun çıkartmaz.Eğr yine aynı sorunu verirse ram büyük ihtimalle sıkıntılıdır.Uyumlu olup sorun çıkartması normal değil.

Alıntıları Göster
    Biri 533 mhz diğeri 667 mhz ram'i aynı anda kullanırsanız sistem hata verebilir. Ram'lerin aynı olmasına dikkat edin.
  • quote:

dene
  • Bostan ram frekanslarını manuel yapıp 533 mhzye ayarla. 667 lik rami ondan sonra tak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Bostan ram frekanslarını manuel yapıp 533 mhzye ayarla. 667 lik rami ondan sonra tak.

biostan ram bölümü autoydu 533 mhz sabitledim şimdi rami taksam sorun çıkmaz dimi ?
  • quote:

Bostan ram frekanslarını manuel yapıp 533 mhzye ayarla. 667 lik rami ondan sonra tak.

dostum sadece 2 gblık rami taktım gene ekran gelmiyor bozuk galiba ram 1 gblığı takınca açılıyor pc onu takınca açılmıyor sorun ramde
  • quote:

quote:

dostum sadece 2 gblık rami taktım gene ekran gelmiyor bozuk galiba ram 1 gblığı takınca açılıyor pc onu takınca açılmıyor sorun ramde

Alıntıları Göster
    yada anakartım destekelmiyor olabilir yardım edin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.