Şimdi Ara

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan computer 'den msı combo anakart aldım yeni intel pentium 775 taktım 2gb ddr3 ram taktım herşey calısıyor ekrana görüntü gelmiyor arkadaslar yardımmm :(:(:(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işlemci ve ram özellikleri hakkında biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. işlemcinin modeli ve ram marka/frekansı?

çok eski bir işlemci ile kullanıyorsanız ekrana olması gerekenden biraz daha geç görüntü geliyor. 20-25 saniye kadar bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 3 Mart 2013; 19:32:09 >
  • herşey para değil sevgili arkadaşım önce anlayalım arkadaşın derdi ne sen muhtemelen izmirdesin arkadaş belki ağrıda (egesev)

öncelikle arkadaşım
    işlemci marka model
    anakart marka model
    ram marka model
    ekran kartı marka model power suplay bu bilgileri öğren ona göre yardımcı olalım
  • ramlari kontrol edip tekrar deneyin
  • Ramleri slotlarından çıkartıp sarı çip bölümlerini normal bir silgi ile silmenizi tavsiye ediyorum sorun hala devam ediyorsa yazın.
  • Yenisini ALdım arkadaslar degistirdim ANAKARTı anakartta problem yok aynı sorunu yapıyor . RAM kesinlikle saglam kingston 2gb 1333mhz Ddr3 Ram
    Ekran kartım onboard ve Power 230 Watt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepemaze

Yenisini ALdım arkadaslar degistirdim ANAKARTı anakartta problem yok aynı sorunu yapıyor . RAM kesinlikle saglam kingston 2gb 1333mhz Ddr3 Ram
    Ekran kartım onboard ve Power 230 Watt

benim dediğimi denedin mi? ekrana 20-25 saniye geç görüntü geliyor eski pentium 4/d işlemcilerle birlikte kullanıldığında ve aşırı ısınma oluyor. bizzat test ettim 2 tane MSI G41M-P33/P43 Combo anakartla. En son işlemcileri E2180/E2160 ile takas ettim ki sorundan kurtulabildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekurler islemcim uymuyor sanirim uyumsuzlugundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel pentium 4 le denedim problem desteklememesiymis core 2 duo ile calisti yardimci olanlara tesekur ederim

• Yetkililerden ricam konuyu silmeyinde benimle ayni sorunu yasayan arkadaslara da yardmi dokuncak bilgiler kalsin .. :) tesekkur forum.donanimhaber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.