Bildirim
Ekrana Görüntü Gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işlemci ve ram özellikleri hakkında biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. işlemcinin modeli ve ram marka/frekansı?
çok eski bir işlemci ile kullanıyorsanız ekrana olması gerekenden biraz daha geç görüntü geliyor. 20-25 saniye kadar bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 3 Mart 2013; 19:32:09 > -
herşey para değil sevgili arkadaşım önce anlayalım arkadaşın derdi ne sen muhtemelen izmirdesin arkadaş belki ağrıda (egesev)
öncelikle arkadaşım
işlemci marka model
anakart marka model
ram marka model
ekran kartı marka model power suplay bu bilgileri öğren ona göre yardımcı olalım -
ramlari kontrol edip tekrar deneyin -
Ramleri slotlarından çıkartıp sarı çip bölümlerini normal bir silgi ile silmenizi tavsiye ediyorum sorun hala devam ediyorsa yazın. -
Yenisini ALdım arkadaslar degistirdim ANAKARTı anakartta problem yok aynı sorunu yapıyor . RAM kesinlikle saglam kingston 2gb 1333mhz Ddr3 Ram
Ekran kartım onboard ve Power 230 Watt -
quote:
Orijinalden alıntı: yepemaze
Yenisini ALdım arkadaslar degistirdim ANAKARTı anakartta problem yok aynı sorunu yapıyor . RAM kesinlikle saglam kingston 2gb 1333mhz Ddr3 Ram
Ekran kartım onboard ve Power 230 Watt
benim dediğimi denedin mi? ekrana 20-25 saniye geç görüntü geliyor eski pentium 4/d işlemcilerle birlikte kullanıldığında ve aşırı ısınma oluyor. bizzat test ettim 2 tane MSI G41M-P33/P43 Combo anakartla. En son işlemcileri E2180/E2160 ile takas ettim ki sorundan kurtulabildim. -
Tesekurler islemcim uymuyor sanirim uyumsuzlugundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İntel pentium 4 le denedim problem desteklememesiymis core 2 duo ile calisti yardimci olanlara tesekur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkililerden ricam konuyu silmeyinde benimle ayni sorunu yasayan arkadaslara da yardmi dokuncak bilgiler kalsin .. :) tesekkur forum.donanimhaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X