Şimdi Ara

Ekrana goruntu gelmiyor acil yardim lufenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kasamin icini acip islemci sogutucusunun ayarini kistim bu arada da kurutma makinesiyle temizliyim dedimm. Kasayi kapatip calistirdigimda monitore goruntu gelmiyor :/ monitor bagli oldugunu anlayor kabloyu taktigimda ama goruntu yok hic sanki uykuda gibi monitor isigi yanip sonuyor
    Neyi yanlis yapmis olabilirim arkadaslar acil yardima ihtiyacin var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinco -- 6 Nisan 2012; 13:36:54 >

• kasanın ıcıne tutuugunuz havadan ucusan tozların etkısı olabılr .. ekran kartını cıkarın soketını tekrar hava tutun ve yerıne takın baglantılarınızı kablolarınızı kontorl edın sonuc alamassanız yıne konuya paylaısn bakalım ..
  • benimde başıma gelmişti ama ramden kaynaklanıyordu ekrana hiç görüntü gelmemişti bilgisayar çalışıyordu. ramı değiştirdim sorun halloldu
  • Olmuyor olmuyor yaw.. Tum parvalar bnden temiz oldu.. Sökup tekrar taktim ekran karti ram.. Ama yok.. O wlndowsun acildigi ekrana gelmior.. Ekran kartindan oldugunu dusunmuyorum.. Var mi vaska fikri olan arkadadlar.. Daha vikac saat once calisiyordu yaw
  • Bu arada dvi kablosunu cikarip bide vga ile denedim.. Monitor vga ile baglandigini anladi ama sorun devam ediyo.. Hayir anakarttan bisi cijarip takmadim ki baska :/ neden yapiyor acaba...
  • Arkadaslar bir ipucu daha.. İslemci ram ve hdd lerin bi sorunu oldugunu sanmiyorum. Nerden mi anladim.. Ekrana goruntu gelmezken ben bikac defa tab a basip wlndows acilis ekranindaki pc kapama tusuna denk getirip enter dedigimde pc kapandi.. Bu beni nereye goturur bilmiyorm ama coxume yaklastim sanirim :) fikirlerinizi esirgemeyin lutfen..
    Not: monitoru ekran kartina degil anakarttaki dvi slotuna bagli kullaniyorum..
  • Sorunu çözdüm. Bilgisayarı ılk aldıgımdan berıdır monutoru anakarta baglıyodum. Sanırım bu ıcını acma esnasında orası pasıf olup ekran kartının slotu aktıf oldu. Oraya baglayınca goruntu geldı. Kendimi aptal hissetmıyorum desem yalan olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.