Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor herşeyi denedim nafile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem onboard pc yi çalıştırdığımda kasa faal halde fakat ekrana görüntü gelmiyor. bios açılış seside gelmiyor. ekran kartı denedim onda da görüntü elde edemedim. belleği farklı bir bilgisayarda test ettim o bilgisayarda da görüntü gelmedi. aklımda PSU ya da bellekte sorun var gibime geliyor. sizce sorun nedir?

• aynı sorun bende de oldu 1 ay once.pc yı acıyordum calısıyor ama goruntu gelmıyor hiçbir hata sesıde gelmıyor bios tan herseyı denedım ama ram leri denememıstım cunku bana ram ler mantıksız gelıyor sonra en son onu denedım ram lerden bırınin slotlara gırdıgı yerde sorun varmıs bende aldım elime bır silgi ram in slota gırdıgı yerı güzelce sligiyle sildim silgi çöpü bırakmayacak sekılde temizledim sonrada yerlestırdım ve goruntu geldı.istersen sende bır dene
  • ramları tek tek dene cpu danda olablir
  • eger bellekler yerine oturmamissa boyle bir problem olur . bellekleri yerine oturtmak icin power kablosunu cikart . yoksa ramleri yakabilirsin . anakarta takili tek ram var galiba . biri oturmayincada boyle bir problem cikmis olabilir .
  • Bilgisayar açıkken SAKIN iç donanım üzerinde çalışmayalım. Anında elektrik atlar kısa devre olur. 3v güç kablosundan gelen akım bile işlemciye ya da ramlere yakın bir yere atlasa o parça tamir olunmaz hasar alır, devamlı hata verir ÇALIŞSA bile. Saygılar, elektrikli aygıtlarla çalışırken dikkati unutmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.