Şimdi Ara

ekrana görüntü gelmiyor yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar dün çalışır durumdaydı bilgisayarım hiçbi sorun yoktu sabah açtığımda ekrana görüntü gelmedi ilk başta ekran kartım sorunlu sandım ve çıkardım ekran kartımı bilgisayarcıya götürdüm orda ekran kartımı başka pc ye taktık çalıştı eve geldim tekrar deedim çalışmadı, anakartta sorun olabiliceğini düşünüp anakarttaki onborda taktım ordan görüntü geliyor acaba ekran kartı slotlarındamı bi sorun olabilir? ekran kartı slotlarında durduk yere bi yanma olabilirmi acaba? bu durumda anakartta ekran kartı slotlarında tamir mümkünmüdür yoksa yeni bir anakartmı almak gerekir? ankarada ucuza tamir edebilicek biyer varmıdır acaba bilenler yazartsa sevinirim. tşkkler..

• dostum işlemciden kaynaklanıyo olabilir bendede ıoluyo o sorun ara sıra işlemciyi soketinden çıkartıp temzleyip yeni termal macun sürüyorum sonra görüntü gelio biraz saçma ama :) bi dene
  • :)) işlemciyi düşünmedim hiç ama işlemciden olsa anakarttan onboard ekran kartındanda görüntü vermezdi diye düşünüyorum dostum yinede tşk bi deneyelim belki işe yarar :)
  • benim anakart onboard olmadığı için mecbur her yolu denedim bu çözdü derdimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: forwomen

mrb arkadaslar dün çalışır durumdaydı bilgisayarım hiçbi sorun yoktu sabah açtığımda ekrana görüntü gelmedi ilk başta ekran kartım sorunlu sandım ve çıkardım ekran kartımı bilgisayarcıya götürdüm orda ekran kartımı başka pc ye taktık çalıştı eve geldim tekrar deedim çalışmadı, anakartta sorun olabiliceğini düşünüp anakarttaki onborda taktım ordan görüntü geliyor acaba ekran kartı slotlarındamı bi sorun olabilir? ekran kartı slotlarında durduk yere bi yanma olabilirmi acaba? bu durumda anakartta ekran kartı slotlarında tamir mümkünmüdür yoksa yeni bir anakartmı almak gerekir? ankarada ucuza tamir edebilicek biyer varmıdır acaba bilenler yazartsa sevinirim. tşkkler..

slotların hiç birinde gelmiyormu görüntü, tüm slotları denediniz mi ?

• anakarıtınız ve powernizini modeli nedir belirtirmisin
  • Ekran kartının güç kablosunu taktınmı?Ekran kartın nedir? biosa reset atmayı dene birde.
  • biosu güncelledim yeni versiyonunu yükledim yine olmadı, sadece ekran kartının girdiği slotda bi problem var sanırım anakartımın modeli MSI MS7252 işlemci amd athlon 64 x2 4200+ socket am2 940. ekran kartını başka pc de deniyorum çalışıyor ekran kartımda bi problem yok. anakartı yaptırmaya kalksam 50 lira isterler en az sanırım bu şekilde onboard kullanmaya devam edicem
  • Ekrana görüntü gelmiyorsa sorun ramlerden kaynaklanıyor olabilir şuan başımdao bela var windows7 de 2gb ram kullanıyorum oyun falan oynayamıyorum 1gb ı çıkarmak zorunda kaldım onu takınca görüntü gelmiyor çünkü
  • slot da problem olacağını sanmıyorum. durduk yere slot arızalanmaz sorun arkadaşında dediği gibi ram kaynaklı olabilir. ramin birini çıkar tek başına dene olmadı diğer rami tek başına dene. ekran kartının slota iyi oturduğuna emin ol ayrıca anakart tozluysa ve kompresör varsa temizle derim.
  • Yazdığın sorunun aynısı bendede vardı. Durum şöyle tamirciye götürüyorum RAM'leri çıkarıp takıyor. Biraz uğraştırıyor tabi. Çalışıyor. 2 kere deniyor çalışıyor. Eve getiriyorum çalışmıyor:D 2 kere böyle oldu en sonunda çalıştı. Büyük ihtimal ramler'dedir sorun. Ekran kartı, rami çıkar tak. Biosu resetle. Umarım geçer
  • tşk ederim cvplar için ama ramlarde sorun olsa onboard ekran kartına takıncada çalışmaz öyle değilmi? yanlışım varsa düzeltin ama ben öyle düşünüyorum ayrıca ramlari cıkarıp taktım denedim yine olmuyor iki tane ram var ikisinide ayrı ayrı denedim olmuyor, benim pc nin elektrik pürüzüne fişi çekip taktığım zaman bazen sigortayı attırıyodu sanıyorum o sırada slotu yaktı bi türlü anlamadım pc tamiri bi arkadasım var götürdüm oda yapamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.