Bildirim
Ekranda çıkan bu sorun sizdede oldumu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoda çok iyi anlayamadım ama mini ipad ekranında şeritlenme problemi yaşadım. telefonla destek aldım vs. Sorun düzelmeyince servise yolladım. Cihaz garanti dahilinde yenisi ile değişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: ptNB
Fotoda çok iyi anlayamadım ama mini ipad ekranında şeritlenme problemi yaşadım. telefonla destek aldım vs. Sorun düzelmeyince servise yolladım. Cihaz garanti dahilinde yenisi ile değişti.
Katiliyorum,bende resimlerden bir sey anlamayamadim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ekranda altta 2 parmak kararama göze batan onlardan bahsediyorum ara ara çıkıyor bastırıncada ekran bulanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bariz belli nasıl anlamadınız :) servise geri yollayın bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam muhtemelen ekran baskı altında kalmış baskı yemiş acilen servise vermekten başks şansınız yok
Alttan baskı veya ekranda üretim hatası var. Üretim veya geri dönüşüm esnasında ısıdan ışık paneli içindeki katmanlar etkilenmiş olabilir. Montaj hatası da olabilir tabi. Siz en iyisi tekrar götürün.
Durduk yere çıkıyor kayboluyor mesela sarjdan aldım bu leke vardı 30 dakkaya kayboluyoe sonra geri çıkıyor
+
quote:
Orijinalden alıntı: hileli622
Durduk yere çıkıyor kayboluyor mesela sarjdan aldım bu leke vardı 30 dakkaya kayboluyoe sonra geri çıkıyor
en sinir bozucu arızalardan; zaman zaman belirip giden arızalar. Sen derdini anlatıyorsun servise icabında "yok kardeşim biz test ettik bizde çalışıyordu" diyebiliyorlar. O sebepten detay fotoğraflarıyla birlikte servise göndermekte fayda var. Son kullanıcıların böyle sorunlarda yapabilecekleri pek bir şey olmuyor ne yazık ki. -
Benimde sorun um bu yüzde fotoğraf ve video kayıtlarım var ara ara çıkıyor servise versem sorun bulamadık diye geri vericekler boş yere o kadae yol gitmek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hoparlör temizleme
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- sim box iphone
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone powerbank şarj etmiyor
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X