Şimdi Ara

Ekranda Çizgiler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ATI Readon x1550 Series Ekran kartım var driver güncel sanırım bi en güncelinin linkini atarsanız sevinirim .

Oyun oynarken yani 3D'lerde ekran hep çizgiler çıkıp duruyor önce yavaş yavaş başlıyor sonra hızlanıyor ve çoğalıyor sonra ekran gidip gelmeye başlıyor ve en sonundada pc çöküyor arkadaşlar ne yapmalıyım hiçbir oyunu oynayamıyorum minecraftta bile aynı şey oluyor yardım lütfen

• Masaüstü bilgisayar ise yeni bi ekran kartı alarak sorununu çözebilirsin

eğer laptopsa ekran kartı chipsetinde arıza var gibi gözüküyor

• Aynı karttan bende de var.En stabil sürüm 12.11 di galiba.Hatta ben 13.1 yükleyince Driver yüklememişim gibi tepki veriyor pc :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 tanemi konu açtım ? Neyse olmadı hala devam lanet olsun başka ekran kartıda olmuyo pc iğrenç...
  • Ben de aynı kartı kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok. Doğrusu kartın biraz eski (kendimden biliyorum.) Sana IcyBox adlı kullanıcının tavsiyesine uymanı öneriyorum...
  • srdrerkoc kullanıcısına yanıt
    Zaten bilgisayarım çok kötü oyunları geçtim videolardada sorun oluyor arada yeni ekran kartıda almak istemiyorum kasa almayı düşünüyorum.

+ Şimdide canı istediği zaman çizgiler çıkartmaya başladı ama oyunlarda yani bazen oynamama izin veriyor sonra canı sıkılıyor çizgiler çıkartıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunreyiz07 -- 1 Ekim 2013; 13:23:36 >
  • orkunreyiz07 O kullanıcısına yanıt
    ilk önce sorun ekranın kendisinden mi yoksa ekran kartı,driver veya windows'tan kaynaklanan bir problem mi bunu tespit etmelisin.
    Bunu anlamak için çizgilerin en belirgin olarak göründüğü ekran da Print Screen tuşuna bas.Paint'i aç ve yapıştır de.
    Çizgiler resimde görünüyorsa ekran kartı,driver veya windows'tan kaynaklanan bir problemin var demektir
    Çizgiler resimde görünmüyor gayet normal bir görüntü alıyorsan.Sorunun kaynağı ekrandadır.

Resimlere başka bir bilgisayarda bakarsan veya burada paylaşırsan yanılmazsın.Çünkü resim sağlam bile olsa senin ekran yine çizgili gösterecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet daha önce video çekmeyi ve fotoğraf almayı denedim ancak herşey normaldi hiçbir problem yoktu ekranda nasıl bir problem olabilir ki monitorde bir problem olcağını sanmıyorum 3D'de bir sorun var çünkü driver da 3D'yi açınca yine çizgiler çıkıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.