Şimdi Ara

Ekranda çizgiler görünmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün pc ekranında çizgiler belirmeye başladı yatay veya dikey. duruma göre değişiyor, monitörü denedim sağlam, ram slotunu değiştirdim, ekran kartını ve slotunu filan temizledim, İşletim sistemini kontrol ettim, sonuç elde edemedim. işlemcinin alakası zaten yok. Geriye ekran kartından başka birşey kalmıyor. Bozulmuş mudur acaba? kart eski birşey, asus 1550, garantisi de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetportakal -- 29 Mart 2012; 16:37:09 >

• ss atarmısn bi bakalım
  • söküp takmayla bozulcağını sanmam çıkarıp tekrar takmayı deneyin
  • Büyük bir ihtimal kart arızalanmış
  • Ekran kartı gitmiş onboard kart varsa onla deneyin.
  • Ekran kartındaki belleklerde sorun var.Fırınlama yaparak düzeltebilirsiniz.Fırınlamada %50 çalısır %50 ihtimal çalışmaz one göre risk alın
  • Zaten Arkadaş 30-40 liralık bir ekran kartı kullanıyor. Bence yenisini alma vakti çoktan gelmiş.
  • arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkürler. yazdığım cevabı silmişler, konuyu yanıtsız bıraktım sanmayın diye tekrar yazıyorum. kartı bahsettiğiniz yöntemle düzelttim sonra tekrar bozuldu, makinenin geri kalan parçaları da bir hayli eski olduğundan piyasadaki en ucuz ekran kartı olan sapphire hd5450 sipariş ettim. 56 tl... fansız ve max tdp'si 19 watt olan ve eski karta oranla 2 kat daha iyi olan bir kart bu. işimizi görecektir diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz? iyi mi yaptık?

yeni kartı taktıktan sonra sücüyü yükleyip kullanabilir miyiz? eski kartın sürücüyle bir çakışma filan olur mu? yoksa temiz bir format mı atalım? tekrar sağolun yardım ve yorumlarınız için.
  • eskisine göre daha iyi bir karttır tabi eski driverları komple kaldır yeni kartın driverlarını öyle kur formata falan gerek yok kolay gelsin
  • Teşekkürler kurulumu yaptım. Son bir şey daha sormak istiyorum. kart elbette ki oyun kartı değil ama kartı yük altına sokup test etmek için dirt2 kurdum. testlerde düşük ayarlarda 30 fps aldığı gözüküyordu fakat ben oyunun benchmark testini çalıştırğımda 20-21 fps diyor. acaba sürücüler ile mi ilgili (sürücüler güncel) yoksa pentium d925, 1gb ram win7 starter lı sistem hd5450 ye :D darboğaz mı yapıyor :D ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.