Bildirim
ekranda halen görüntü yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaw arkadaşlar aranızda teknik yardım yapacak kimse yokmu acilll
önemli -
anakartın sana bi mesaj veriyor bunun anlamına anakarın kitaççığındna bakman gerekiyor
ama eğer elin yatkında bi kasayı açığ bak yerinden çıkan bi parça var mı? (ram, ekran kartı vs..) -
yaw arkadaşlar romalılar dostlarım sizlere sesleniyom ben buraya sezarı ne övmeye nede öldürmeye geldim ben buraya sorunuma çözüm bulmaya geldim yardıımmmm -
tracy bilgisarım acılıyor aam ekranda hiç bir görüntü yok ilk etapta 23 sn bir bip sesi var sonra oda kesiliyor ama kasanın fanı felan çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor ama -
arkadaki monitörden gelen kabloyu kontrol ettin mi?
anakartta yani onboard ekran kartı var mı? bios dan görüntüyü ona aktarmıi olabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 19 Haziran 2007; 12:37:40 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- to be filled by o.e.m
- monitör açılmıyor
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- dlss nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X