Şimdi Ara

Ekranda Pembe piksel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşamda başıma geldi ve bundan öncede 2, 3 kere başıma geldi bu olay. İnternet üzerinden video izlerken (bazen) bilgisayar kitleniyor mouse ve klavye çalışmıyor ve ekranda pembe pikseller olusuyor. Sorun ısıdan mı kaynaklanıyor diye düşündüm. Odam gerçekten sıcak ama ısısına bakıncada 37 38 dereceyi geçmiyor. Donanımsal bi sorun olmamasını diliyorum. Öyleysede garanti ile çözeceğim ama ilk önce size danışmak istiyorum. Daha önce başına gelmiş ve çözmüş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa minnettar kalıcağım. Teşekkürler şimdiden.

Bu arada sistemim ;
    INTEL Core i7 2600 Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci
    CORSAIR 16GB (4*4GB) XMS3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    ASUS GTX560 DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    SAMSUNG 24" B2430H GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
    ASUS P8P67 LE Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    COOLER MASTER RC 690 II 80PLUS GX 650W MidT ATX SİYAH KASA
    MİCROSOFT WİNDOWS 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum.
    Buda resimleri ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dkayy -- 30 Haziran 2012; 11:20:34 >

• Monitörün renk ayarlarıyla oynamayı denediniz mi ? Veya monitörünüzün üzerinde Auto vs şeklinde bir tuş kombinasyonu yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkayy

Arkadaşlar dün akşamda başıma geldi ve bundan öncede 2, 3 kere başıma geldi bu olay. İnternet üzerinden video izlerken (bazen) bilgisayar kitleniyor mouse ve klavye çalışmıyor ve ekranda pembe pikseller olusuyor. Sorun ısıdan mı kaynaklanıyor diye düşündüm. Odam gerçekten sıcak ama ısısına bakıncada 37 38 dereceyi geçmiyor. Donanımsal bi sorun olmamasını diliyorum. Öyleysede garanti ile çözeceğim ama ilk önce size danışmak istiyorum. Daha önce başına gelmiş ve çözmüş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa minnettar kalıcağım. Teşekkürler şimdiden.

Selam
    Ekran kartınızın sürücüsünü güncellerseniz, sorunu aşmış olacağınızı düşünüyorum.

Sisteminize uygun olan NVIDIA v301.42 sürümünü yükleyin.
    Kolay gelsin..

• Ekranımın auto özelliği var ama bi işe yaramıyor dediğim gibi komple kasa kitleniyor. Sürücüyü güncellemeyi denicem. Ben son sürüm diye biliyordum ama 296.10 muş sürümü. Teşekkürler öneriler için.
  • quote:

Ekranımın auto özelliği var ama bi işe yaramıyor dediğim gibi komple kasa kitleniyor. Sürücüyü güncellemeyi denicem. Ben son sürüm diye biliyordum ama 296.10 muş sürümü. Teşekkürler öneriler için.

Sürücüyü kaldırın arkadaşların dediğin gibi güncel sürüm kurun.

Sorun devam ederse ekran kartını çıkatıp yerine tam olurmuş olarak takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Ekranımın auto özelliği var ama bi işe yaramıyor dediğim gibi komple kasa kitleniyor. Sürücüyü güncellemeyi denicem. Ben son sürüm diye biliyordum ama 296.10 muş sürümü. Teşekkürler öneriler için.

Sürücüyü kaldırın arkadaşların dediğin gibi güncel sürüm kurun.

Sorun devam ederse ekran kartını çıkatıp yerine tam olurmuş olarak takın.

Sürücüyü indirmeye başladım ama malum adil kullanım dolayısıyla internet hızı düştü. 30 dk bekliyorum mecbur. Tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    psp beyaz ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.