Şimdi Ara

Ekranda Renk Kayma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır ekran resimde gördüğünüz gibi. Ekran kartını oynadığımda görüntü normale dönüyo. Normale döndükten sonra ekran akrtını tekrar kurcaladığımda görüntü bozulmuyo ama 1 2 gün sonra ekran tekrar resimdeki gibi oluyo. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Ama sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mı bilmiyorum. Cevaplarsanır sevinirim arkadaşlar. iyi forumlar herkese.resim burda.

http://www.resimupload.com/ds837057008_adsiz.html

• sorun ekran kartından kaynaklı...bilgisayarınız onboard ise yeni bi ekran kartı almalısınız... eğer ekran kartınıza takılıysa monitörünüzün kablosu, o zmn ekran kartınızda edı girişi varsa oraya takarak deneyin... yine aynı sorun meydana gelirse yeni bir ekran kartı almalısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALHN BSLR

sorun ekran kartından kaynaklı...bilgisayarınız onboard ise yeni bi ekran kartı almalısınız... eğer ekran kartınıza takılıysa monitörünüzün kablosu, o zmn ekran kartınızda edı girişi varsa oraya takarak deneyin... yine aynı sorun meydana gelirse yeni bir ekran kartı almalısınız...

Ekran kartına takılı. Diğer girişlede denedim. Aynı sorun devam ediyo. Anakartın ekran kartı slotunda bi arıza olmuş olamaz mı? Ekran kartı alıcam oda elimde kalmasın :)
  • elinde veya bi arkadaşında varda farklı bi ekran kartıyla dene. sorun çözülürse ekran kartındandır. yoksa dediğin gibi anakart yuvasında da olabilir. birde monitör kablosunuda değiştirmeyi bi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.