Şimdi Ara

Ekrandaki görüntüyü kaydeden program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programa ihtiyacım var arkadaşlar bildiğiniz bir program var mı? ÇooooK lazım... ne kadar çok olursa o kadar iyi tavsiyelerinizi bekliyorumnn

• benim kullandığım snagit isimli bir program, sınırlı kullanımı var,
    google da snagit diye arat bulursun,
    kısayol tuşu atarsın, birde otomatik dosya kayıt menüsünü ayarla, sen kısayol tuşuna bas o kayıt etsin,
    saygılar.
  • saolasııın bozgartal.... arkadaşlar hadi daha çok program bekliyorum en iyisini bulmam lazım :)
  • en iyisi derken ne amaçla kullanacağına bağlı,
    bu program ekrandaki resmi yakalamakla kalmaz, ekrandaki oynayan videolarıda yakalar, ekrandaki html dosyasınıda yakalar,

ben moretv ile tv şifresini kırıp,
    bu programla kayıt ediyordum, daha iyisi varmı bilmem,

saygılar.
  • yok ben film için değil de eğitim amaçlı kullancam yani işte şu sorunu halletmek için nasıl bir yol izlemeliyiz falan bunu göstermek için...
  • "lotus screen cam" vardı bir zamanlar, yeni versiyonları çıkmadı yeni sistemlerde çalışır mı bilemem bir araştırın.
  • Ben sana CAMTASIA programını öneririm. eğitim amaçlı güzel verim alabilirsin. tabi bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sana """print screen sysRq""" tusunu onerırım ıstedıgın resmı anında yakala ve mesela /paınt\te aç :)))
  • +1 korikoss.Camtasia studio kesinlikle bir numara.İster bir pencereyi,ister tüm ekranı ve istersen sadece seçtiğin bölgeyi tek tuşla kayıt edebilirsin.Yine tek tuşla kayıtı durdurabilirsin.
  • print tuşu ne yazıkki filmlerden görüntü almada işe yaramıyo..yani en azından bende olmuyo..ama diğer konularda işe yarıyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozgartal</i>
    <br />en iyisi derken ne amaçla kullanacağına bağlı,
    bu program ekrandaki resmi yakalamakla kalmaz, ekrandaki oynayan videolarıda yakalar, ekrandaki html dosyasınıda yakalar,

ben moretv ile tv şifresini kırıp,
    bu programla kayıt ediyordum, daha iyisi varmı bilmem,

saygılar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

LINK VARMI INDIREBILECEGIMIZ
  • hypercam programı google da arat. hareketli görüntü ve sesleri de alıyo. ayrıca kayıt anında kendi sesini de alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.