Şimdi Ara

ekranı arızalı laptopa monitör bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm alk değerli arkadaşlarım. ekran çipseti arızalı bir laptopum var. ona haricen monitör bağlamak istiyorum. lakin laptop ekranında sadece çizgiler görünüyor. herhangi bir işlem yapamıyorum. acaba bu şekilde bir bağlantı gerçekleştirmenin bi yolu var mı. değerli zamanınızı ayırıp bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• bu sorunun cevabını başka başlıklar altında buldum. fn + F3 zaten tuşun üzerinde işaret varmış ama bakmakla görmek veya bilmekle bilmemek ayrı şeyler.
    şimdi yeni bir soru soracağım :)
    monitöre aktarılan görüntü yine bozuk çıkıyor. buda ekran kartının arızalı olduğunu gösteriyor hrhalde. ve bildiğim kadarıyla onbord
    şimdi bu ekran kartını iptal edip görüntüyü direk monitöre aktarma imkanı var mı. laptop modeli datron tw7. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Eminmisin harici kart olmadığına aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcılarına bakın bu modellerde geforce 8400 ekran kartıda var.Dahili onboard olursa işlemciyi değişmen gerekir çünkü işlemci üzerindedir dahili kartlar,harici kart anakart üzerine entegredir.Monitördeki bozuk görüntü harici ekranda da aynıysa sıkıntı ekran kartında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 1 Haziran 2013; 13:29:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.