Şimdi Ara

Ekranın Gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ılk once herkeseı ıyı forumlar dılıyorum. Ben bilgisayarıma Yeni bir fan aldım Cooler Master Hyper 212 evo diye onu bilgisayarıma takmak için anakartımdan herşeyi cıkardım ve tekrardan yerıne oturttum ancak Bilgisayarımın monitorundekı ısık sureklı yanıp sonuyor ve ekran gelmıyor ekran kartındandır dıye yorumlar aldım surekli.Problemı acıklamak gerekırse evet herzamankı gıbı duğmeye basıyorum bilgisayar acılıyor fanlar gayet guzel donuyor ama ne bıos ekranı gelıyor ne de bılgısyardan bır ses gelıyor normalde çıt dıye bı ses gelırdı ardından bıos ekranı ama o seste gelmıyor ekranda gelmıyor yardımlarınızı beklıyorum.(anakartı yenıden cıkardım taktım-Ekran kartını cıkardım taktım-Eskı fanı taktım gene olmadı-bios pilini cıkarıp taktım olmadı-monıtoru laptopuma bagladım monıtorede saglam) anlıyacagınız cok zor durumdayım yasımda daha 16 oldugu ıcın ne yapacagımı bılmıyorum sımdıden herkese tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goko3597 -- 19 Ağustos 2013; 20:37:34 >

• goko3597 G kullanıcısına yanıt
    taktığınız soğutucudan sonra işlemci yüzeyine termal macun sürdünüzmü?
    aklıma gelenler
    1-bazen macun sürrülmezse pc nin çalışmadığından şikayetler duymuştum
    2-işlemci yuvaya tam oturmamış olabilir
    3-taktığınız soğutucu paneli işlemciyle temnazsız olabilir,
    4-anakart işlemci <Pin yuvasına hasar vermişseniz pc açılmaz
    sizi üzmek istemem ama bu 4.şık olması muhtemel
    benzer sorunu yaşamış biri olarak anakartım değişmişti
    asus garanti devam ediyorsdu sağolsun servis para iadesi yapmış bende yenisini almıştım
  • sanırım bir bilgisayarcıya gostermek zorunda kalıcagım macunu felan surulu ya ınsallah tekrar ekran kartı almam cunku daha yenıledım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goko3597

sanırım bir bilgisayarcıya gostermek zorunda kalıcagım macunu felan surulu ya ınsallah tekrar ekran kartı almam cunku daha yenıledım.

İnşallah hocam
  • bilgisyarcıya goturdum işlemcim yanmıs yenı bır ıslemcı bakıcagım lga 775 soket yardım edenlere tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.