Şimdi Ara

Ekranın Geri Gelme Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynarken arkadan da müzik dinliyorum. Müzikleri spotify'den dinliyorum. Beğendiğim müzik olursa oyunu arka plana atıp o şarkıyı favorilerime ekliyorum. Ama oyunu arka plana attıktan sonra oyun geri gelene kadar bayağı uzun bir süre geçiyor. Karanlık ekranda yaklaşık 30 saniye bekliyorum. İnternet kafede girdiğimde Alt+Tab yaptıktan sonra tekrar oyuna tıklayınca anında açılıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim. Yardımını esirgemeyenlere şimdiden teşekkürler.

• Pc perfonmasından dolayı büyük ihtimal.
    Oyunu windowsun yüklü olduğu yere yükle biraz belki hızlanır. Yada oyun ayarlarından çerçevesize getirirsen oyunu alta atmaz ama oda kasma yapıyodu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixsedat1

Pc perfonmasından dolayı büyük ihtimal.
    Oyunu windowsun yüklü olduğu yere yükle biraz belki hızlanır. Yada oyun ayarlarından çerçevesize getirirsen oyunu alta atmaz ama oda kasma yapıyodu sanırım.

Benim sorunum alta atması değil. Ben alta indiriyorum sonra geri gelmesi uzun sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixsedat1

Pc perfonmasından dolayı büyük ihtimal.

O söylediğini yaparsa, daha yavaşlar. Windows'un olduğu bölmeye yükleme. Oyunun ayarlarını düşür. Oyunu "borderless" çerçevesize getir.
  • alakasız soru spofity türkiyeden girilmiyor nasıl kullanacağız
  • ram önemli
  • Ben format attiktan sonra duzelmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

alakasız soru spofity türkiyeden girilmiyor nasıl kullanacağız

Spotify i bende kullaniyorum.Google amcaya sorarsan sende yaparsin

soruya gelirsek pc gereksiz seylerle doludur.Sistem ozellikleri dusuktur.Bu sebeplerden olur genelde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francouzska -- 20 Mayıs 2013; 15:21:19 >
  • quote:

nasıl girilmiyor ya ?
  • görüntü ayarlarından tam ekran değilde çerçevesiz yap dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

nasıl girilmiyor ya ?

Üye olmaya falan çalışırken spotify bulunduğunuz ülkede kullanılamaz gibi bir şey diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.