Şimdi Ara

1 ölü piksel iade sebebi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop aldim teknosadan 2 ay oldu. Ya farketmedim ya simdi olustu 1 adet ölü piksel var ekranda. Marka huawei. Tuketici hakem heyetine gitmeden iade alabilir miyim?

Tuketici hakem heyeti beni hakli gorur mu?

Ölü piksel sadece siyah ekranda belli oluyor

• Muhtemelen değiştirirler. Gidip servis başvurusunda bulunun değiştirmezler ise düşünürsünüz tüketici hakem heyetini.
  • hynque kullanıcısına yanıt

mac almayi dusunuyorum aslinda ustune ekleyip alma gibi bir sansim olur mu?

• Teknik servise bağlı.Yasada 1 ölü piksel olsa bile değişim hakkın var.Servis yamuk yaparsa hakkını THH de arayacaksın...
  • hocam o yasa veya mevzuata nereden ulasabilirim

• 1 ölü pikselde 5 ölü pikselde kusurlu ürün sayılır.

Kusurlu ürünü 2 yıl içerisinde iade edebilirsin.

Servis sana 1 piksel değişime girmez veya yasal olarak 1 piksel hakkımız var falan diye bir şey söyleyebilir bu durumda aşağıdaki konuyu oku

https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591
  • zamanla artıyormuş diyorlar ölü piksel çıkmaya başlayınca

servise götürmeden iyice net görüntülü videoya alarak bence kayıt alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • runeterra kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bugün teknosa'dan laptopu aldım. Huawei 1 adet ve 0.4mm'den küçük ölü pixeller huawei standartlarına göre yeterli değildir diye açıklama yazmış.

Şimdi ben heyete yeni başvuru yaparken şikayet edilen firma ünvanını teknosa mı yazacağım huawei mi?

• Hocam öyle bir dünya yok standartlarda ölü piksel 1 tanede olsa 5 tanede olsa kusurlu üründür.

Siz faturayı yani teknosayı şikayet edeceksiniz şikayet ederkende huweiden bu şekilde bilgi verildi diye eklemeni öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-hakem-heyeti-mahkeme-yargitay-kararlari-olumlu--56193556

Şu konuda detaylar mevcut yargıtay kararlarınıda belirt.
  • runeterra kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.