Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: 'Her hafta 180 okulumuzu baştan sona temizliyoruz.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekrem İmamoglu on Instagram: "Çocuklarımız temiz sınıflarda okusun diye her hafta 180 okulumuzu baştan sona temizliyoruz. Bunun için özel kurduğumuz mobil İBB Temiz Okul ekipleri İstanbul’un her ilçesinde hizmet veriyor."
    https://www.instagram.com/reel/DAlar2kgZvM/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

• Resmi verilere göre İstanbulda 7 bin 437 Okul var.

Muhalefet buradar PR kasmaya çalışıyor ama Millieğitim ihtiyacımız yok 30 bin ekstra personel alıyoruz dedikçe Mansur Yavaş'tan sonra İmamoğluda topa girmiş. Bu konunun üstünde tepinir dururlar arıtk.

• Düşünsene 20 senedir bakanlık aynı yönetim ama ne kadar temizlikçi ihtiyaçları var bilip ona göre dönem öncesi alım yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetki versek ekonomiyi bile toplar ama bence elliki yine yanlış tercih yapar.

• Vakit namazlarında 3-5 ihtiyarın gelebildiğin sanat şaheseri camilerimiz pırıl pırıl...

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

yaw he he

• Mansur ve Ekrem'in bu hizmeti neden birilerinin zoruna bu kadar gidiyor anlamadım. Temizlik imandan gelir derler ama siyasal islamcılar için temizlik anlam ifade etmiyor anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem kullanıcısına yanıt

*Koronavirüs salgını nedeniyle, işini kaybeden ya da zor durumda olan yurttaşlara yardım amacıyla CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının başlattığı bağış kampanyalarının, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yasaklanıp hesaplarının bloke edilmesiyle başlayan tartışma büyüyor

bunu yaşadık bunu!

• Özkan bu hizmetten de rahatsız olmuş. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

52 diye birşey mi kaldı ya

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Özkan ergeni agliyordur köşesinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Seni bir vatandaş olarak rahatsız eden ne? Kullandığın kelime "tepinirler artık" öylesine söylenmiş bir söz değil, yoğun bir negatif duyguyu temsil ediyor.

• Navi kullanıcısına yanıt

Bunların siyasi şov malzemesi yapılması çok matrah bir şey gibi anlatılmaya çalışılması beni rahatsız eden. ( Yoksa 180 ne 1800 temizlesin yabancıya hizmet etmiyor çocuklara ediyor sonuçta. İBB'nin kadrosu o kadar genişki üstüne eğilse ederde. )

İstanbulda ki okulların 45 te 1 flan 180 okul ve bunu 1 haftada temizlemişler. Tekrar hiç temizlemeden tüm okulları temizlemek isteseler hepsini 1 yılda bitiremiyorlar. Eğitim hayatı 36 hafta zaten.

Ama devlet ile Milli Eğitim ile aşık atmış gibi PR'ını yapıyorlar benim lafım eleştirim buna. Bakın Devlet temizleyemiyor biz olmasak pislik götürecek algısı yapmaya çalışmaları eleştirdiğim. Düz matematik ile bile hesap ortada.

İmamoğlu PR ve Reklam konusunda çok başarılı bu bir gerçek. ( Her konuda bunu yapıyor bilmeyen araştırmayan sorgulamayanlarda inanıyor ne yazık ki. )

Mesela yurt meselesi sürekli reklamı yapılıyor yaa İstanbulda üniversite öğrencisi sayısı neredeyse 2 milyona dayanıyor. Sen toplamda 1300 odalı yurt yaptık diyorsun. ( Çoğuda yapma değil devir diğer yurtlardan.) Toplasan 15 bin insan etmiyor o oda kapasitesi 2 milyonda 15 bin ! Ama sanki eğitimi kurtarmış gibi anlatıyorlar. Kent lokantaları kreşler veya yapılmayan metrolar vb bir sürü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ekim 2024; 21:36:15 >

• Devlet temizlemiyor,
    Halkın ve öğrencinin imdadına İmamoğlu yetişiyor.

• Ekrem Müdafa gerçek soyadın ile çıksana milletin karşısına.. Öteki de Yavaş 'ı yazamıyor, adamlar isimlerinden bile utanıyor cehape

• Hayatı şov bunun.

• İstanbul'u MOK götürüyor, hsspam 180 adetcik okul temizlemiş oda bi kereliğine ;)

LAZ MÜTAYİT peşine düşen BETON SEVMEZ, YEŞİL SEVER geçinen tayfa yutar bu yalanları anca :))

Olurda biri bu tayfaya BOĞAZ KÖPRÜSÜ satmaya çalışırlarsa sakın inanmasınlar, YOK ÖYLE BİŞEY. DOLANDIRILIR kalırsınız valla ;))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaka mı yapılıyor, millet ile dalga mı geçiliyor ben artık anlamıyorum. Yönetenin ismine, mevkisine, partisine bakmayın. Zaten yapılması gereken şey bu. Okullae temizleniyor diye kamuoyu ile paylaşılır mı? Onlarca çocuğun olduğu, eğitim verilen bir yerde tabiki temizlik olmak zorunda.

Valla hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz. Yakında yetkililer bakın çocuklara dört işlem, okuma yazma öğretiyoruz gibi şeyleri bile afişe edecek. Yapılması gerekenleri bir lütuf gibi sunmayı şu vatandaşa. Ne yapalım yani okulları temizlediniz diye size ayrıcalıklı mı davranalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.