evde oled tv var kanallar kurulu bile değil sizin gibi at gözlük takmıyorum en azından gerçek gerçektir hiçbir şey güzel olmadı |
Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. (2. sayfa)
-
-
5 sene önce neyse yine aynı neyi şahlandırmışlar anlamadım. sabahları işe giderken yine aynı rezillik, leş hava kalitesi, çarpık yerleşme. beni bunlar ilgilendiriyor. nerede rant imkanı boş beleş projeler varsa hepsi listede. birisi vatandaşın iyiliğini düşünseydi yıllardır milletin işe giderken kullandığı gebze harem minübüslerine (bilenler bilir) bir çözüm üretirdi ama onunda rantı yok. yemin ederim artık tiksiniyorum bu zihniyetten solu da aynı sağıda.
-
Koyu akpli oldugun nereden belli ?
Not kisminda yazdigin seyden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurtlar vadisi pusu 22. bölüm 1:19:55 i seyret
-
Sıradan şeyleri yazmışlar diyen özkan ve tayfası yıllardır en ufak şeyde bile akpyi öve öve bitiremiyor.
-
Haddini bil
Başka galaksiler deki ülkeleri bile gezmiş birisi o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem imamoğlu bunların şahdamarlarını kesince nasılda kudurdular orada burada alışacaklar ama
-
Ekrem imamoğlundan çok memnunuz. Bu seçimde tercihimizi kendisinden yana kullanacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En büyük kozları dindi. Karşıda da İmamoğlu gibi Kuran okumayı bilen ve cumaları kaçırmayan birisi olunca dumura uğradılar.
İşin komiği buna şov yapıyor diye laf atıyorlar. Bu şov oluyor ama rte ve diğer akplilerin cami, namaz, kuran fotoğrafları, devamlı dini söylemlerde bulunmaları falan dini yaşıyor oluyor.
-
Evinde oled tv varmış abisi. 😁😁😁😁
5 yılda ne değişmiş memleket berbat diyen ak partili kardeşlerim..
5 yıl önce yerel seçimler olunca ak partinin kaybettiği belediyelerden milyarlarca borç çıkınca acaba hiç hesap sordular mı?
Örneğin tokat erbaa küçücük bir yer 111 milyon tl borcu çıkmıştı.
kendi bütçesi de olmasına rağmen bu paralar nereye gitti? nereye harcandı?
ve bu sadece bir ilçe binlercesinde dünya borç çıktı..
hiç sordunuz mu?
(imamoğlunu da sorgulayın tabi onu ayrı koymuyorum.)
-
O kadar tatlı tatlı yandaşlar paraları yiyordu yahu kimisi işe bile gitmeden mayışını çekiyordu. Çocuklarına İBB bursu geliyordu milyonlarca lira gayet keyifleri yerindeydi. Altlarına araba verilip benzini belediye ödüyordu.
Bunlar kesilince bu kesime maaş bağlanıp İmamoğlu karşıtı bir oluşum yapıldı işte.
İstanbul'u kaybetmek neden bu kadar koydu sanıyorsunuz?
-
Bir sürü engellemeye rağmen çalıştı adam, helal olsun. Ben razıyım.
Yazına inanacaktım ama patates çubuğunun geçmişi uzak değil, ya da senin yaşın küçük.
Belediye pkk lilari ise alinca donemin ayna karsisindan ayrilmayan az sacli suslu suleymani ne halt etti ? O gunden bu gune tutuklanan var mi ?
Sizin derdiniz ne biliyormusunuz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz
İmamoglunun hayati tatil diyen gecmis baskanlardan tayyip beyin gorev suresinin 3 te birini calismayarak gecirdigi anlasildi.
İstanbullu degilim ama imamoglunun ölüsünü parlak yüzlü bir akp liye tercih ederim.
İstanbulu satip araplardan parayi cukkalamaniz dan dogan mucbir sebeplerle almak istediginiz istanbulu, bundan sonra imamoglunun hizmetlerinin tanitim afislerinde gorursunuz. Kapaga doymayan kapak sevdalisi partinin kapaksiz secmeni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 29 Ocak 2024; 13:39:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
at gozlugu takmaya devam. sosyal medyada sorulunca ekremcilere sunu yapti bunu yapti. ula bir tane soyle ne yapti . ıg mıg . hizmet nedir ilk once onu bur ogren la. ona buna giden suyu kesmiş hizmete bak be. sizin gibilerin hizmet anlayışı bu iste
gecen bir moderatör soruyor ekrem agaya. istanbul'a ne gibi hizmetler yaptiniz el-cevap: kasaya bereket getirdik. ya adamda hic yüz kizarmasi yok. ya adam hic bir sey yapmadigi gibi ak partinin projelerini çalip biz yaptik diyor.
sizin gibi kemalist ideolojik beyinlere algi ,reklam ile bu ekrem ağa ne yapsa yeridir. hayirli ugurlu olsun
neyse az kaldi mart ayinda algici ekrem pılını pırtısını eline verip yallah diyecekler
Yüz kızarması deyince aklıma akp liler geldi.
Açılan kreşler ve kent lokantaları müthiş bir iş. Otopark fiyatlarını bu kadar arttırmaları ayıp sadece. Metro hatlarına harcanan paradan haberi olmayan asalaklar icraat yapmadı sanıyor. Üsküdar Kadıköy ve Eminönü nü su basmıyor artık. Taraflı olabilirsin ama adamın yaptık dediklerini oku önce sonra yapmadı diyorsan amenna
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X