Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

adayken istanbul parası yeter metro için avrupan para bulacağız şu kmler metro yapcağız diyen kendisi. kredi için bazı şeylerin yerine getirilmesi lazım mesela bir bütçesi var belediyenin parayı gaz etlerine elinde para kalmaz sonrada benim önümü kesiyorlar para vermiyorlar diyerek elinde kağıtları sallayarak para alamazsın herşeyin bir üsülü var devlet bu üsül herkes için.

Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.Habertürk TVyoutube
    Haberturk TV YouTube Kanalına Abone Ol ➤ http://hbr.tk/QNhqSs Tevfik Göksu: Proje bazlı hangi borçlanma ile geldiyse İmamoğlu'na yetki verdik... Kübra Par televizyonda açıkça sorulamaz denilen ne varsa, cevapları merakla beklenen isimlere Açık ve Net’te soruyor… İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir yıllık döneminden İBB Meclisi'ndeki tartışmalara İBB'de bir yıllık dönem İBB Meclisi'ndeki tartışmalar Kübra Par soruyor, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Açık ve Net’te yanıtlıyor. ➤ http://twitter.com/HaberturkTV ➤ http://www.haberturk.com/tv ➤ http://facebook.com/HaberturkTV ➤ http://instagram.com/HaberturkTV ➤ http://youtube.com/HaberturkTV #Habertürk #Haber #Gündem
    https://www.youtube.com/watch?v=6gNsZAi1vGY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 30 Ocak 2024; 15:44:42 >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Aaa tabii Tevfik Göksu söylediyse doğrudur Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

Oy verdiğim kişiye mi inanayım, yoksa seçimde fake videolar hazırlatan partinin üyelerine mi inanayım.

Zaten Avrupa'dan para bulup yaptı metroları kamu bankaları vermeyince, ama bu sefer de imza atmayıp süreci baltalıyorlar, tipik akp.

• BJK kullanıcısına yanıt

sizinkimi doğru söylüyor siz demlene demlene verin oyunuzu sıkıntı yok tipik hdp seçmeni.Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Sahte videolar üretenler, ne istedin de vermedik diyenlerin doğru söyleyecek hali yok herhalde.

• BJK kullanıcısına yanıt

fetöya hdpye destek çıkanlar asla yalan dümen bilmezler onlar sadece demokrasi için tıpkı abd gibi.Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

• Doğma büyüme istanbulluyum. Geçen ki belediye seçimlerinde oyumu verdim Ekreme, 2 gün sonra eşimin memleketi Ankara'ya taşındım. E tabi seçim sayılmadı tekrarlandı gidemedim tekrar oy kullanmaya.

Şimdi Ankara'dayim.. Ne mansura ne Ekreme yani CHP ye de akp ye de oy moy yok. Bana umut satanlarla işim olmaz artık. Aramızda kalsın kazanıyoruz' diyenlere bende aranızda kalsın oyum size diyorum. Öyle göze böyle tarak bundan böyle. Kemal Kılıçdaroğlu na sayın cumhurbaşkanım demeler flan Mansurla.. Ahh ahhh Yağmurlu havada su yok bunlara ne AKP ye ne CHP ye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem başkandan memnunum.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

sen . ya çok yalancısın yada sadece a haber bakan bir zavallısın. Zira o kadar soruşturma açıldı ama bir tane pkk lı çalışan çıkmadı. Aylarca didik didik ettiler. Ne oldu hiç bir şey. Hep yalan dolan. Zaten elinde içişleri bakanlığından aldığın temiz kağıdı olmadan İbb çalışamazsın. ama feto cu isen Akp belediyesinde işin hazırdır. Hiç bir soruşturma olmaz.

Kartal merkez yıkılıyor. Cumhurbaşkanı senelerdir belediyenin hazırladığı kentsel orojeyi imzalamadı. Mağdur oldum. 2014 ten beri insanlar bekliyor. Kartal yıkılıyor. Biz ne taraf tutan bir Cumhurbaşkanı ne de taraf tutan bir belediye başkanı istemiyoruz.

• Benim beklentim rant ve israfın önlenmesiydi, ilerleyen projelerin devamıydı, Ekrem gayet karşıladı beklentimi.

Adama köpek kakası ile komplo bile kurdular, yine komplo amaçlı film gibi figüranlı falan prodüksiyonlar çekiyorlar, belediye meclisi taksi rantını can siperhane savunuyor, her seferinde taksi sayısı artsın diye biryerine yırttı adam ama Akp kalıntıları engel oluyor, ayrıca kanunlarla gelir kaynaklarını kesiyor, kredileri onaylamıyor, bunca engele rağmen iyi iş çıktı. İstanbul rantı kaybedildi diye çılgına döndüler, geri gelirlerse orası Arap şeyhinin projesi, burası yeni imar planı parsel parsel satmaya devam. Ayrıca çöken ekonominin ve gelen göçmenleri Eko getirmedi, İstanbul en büyük sıkıntılarını bu etkenler de katladı. Eko gelince hayatında birşey değişmedi diyenlere uçan arabalar falan gelse yine birşey değişmedi der, eve kek servisi bekliyor onlar, sonuç olarak Eko > diğerleri

• Ortağınız dem terorist selonun eşide aday oluyormuş istanbuldan. İmamoğlunun işi zor

• Onu bunu bilmem Mansur baskan ankaranin icine etti

Otobusler metrolar agzina kadar insan dolu demiyorki daha hizli hizmet verelim demiyor.

Kac kere aradik sikayet ettik bizimde aracimiz var toplu tasima kullanmaya calisiyoruz trafik daha kalabalik olmasin diye bu seferde servis vermiyorlar.

Ankara pursaklar 486 otobuslerinin haline gelin bakin kac kere aradim resim attim video attim kizilayda 1 km kuyruk olmus adamin umrunda degil.

Bilkent metrosu sogutozu insan insanin ustunde kizilaya kadar geliyor yuz binlerce dolar gelir elde ediyorlar demiyorki daha SIK servis verelim.

Birdaha oy verirsem elim kirilsin birde metroya kalkinma projesi diye park bahce videolari koymus, saniyorki bizde diger parti oy verenleri gibi cahiliz avrupaya amerikaya asyaya gitmedik okumadik gormedik, adami parkla kalkinma projesi diye kandirmaya calisiyor terbiyesiz adam yaa

Mahsur baskan ankaradan heryere yuzbinlerce liraya yapistirtigin reklamlarinla beraber defolarak git

• Güzel gelişme. Artık "dem, hedepe, ama şöyle, ama böyle" diyemezsiniz İmamoğlu'nu eleştirirken. Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

• Funder kullanıcısına yanıt

işbirliği yapmazsanız demeyiz

• 2000watts kullanıcısına yanıt

peki hdp babasının hayrınamı destek verdi.?Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.  şimdi neden başak hanım adaymı olsun olmasın diye naz eder bro kardeş..Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

• fatmucu kullanıcısına yanıt

adam gençlik parkının oradaki otobüs duraklarını yeniledi yazdan beri halen bitmedi.Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.  temel atma falan yok 4 dübel atıyon üstüne durak halende otobüs bilgi isitemi ışıkları yok bu gidişlede sonraki başkan bitirecek.Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje. 

• RRRRRecep onca sene Baykal, Kılışdar, Bahçeli gibileriyle atıştı durdu hiçbirisini siyasetten yasaklamaya yönelmedi. 20 küsür yıllık iktidarında RRRRecep’in siyasetten yasaklamaya çalıştığı tek muhalif lider Ekrem İmamoğlu.. bu bile malumların Eko’dan nasıl tırstığını gösteriyor. İplemeseler hiç uğraşmazlar bile😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meyve veren ağaç taşlanır.
    Trollerin saldırması bu yüzdendir

• Ekrem'e mi yallah dediler yoksa köfteciye mi YALLAH dedi millet? He koçum? Ekrem ciger sökmeye devam :) İstanbul'un SEFİRİ, adam 3 kere rezil etti sizi.

Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.

Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Mayıs 2024; 19:59:7 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.