Forumdaki ar damarı çatlamış yalancılara ithafen. En büyük projesini yazmamış. İslamcı tarikatlara giden parayı kesti. En çok da bu koydu size :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Ocak 2024; 20:3:22 > |
Ekrem İmamoglu İstanbul'u ŞAHLANDIRDI. Yaptıgı YÜZLERCE proje.
-
-
Ama iyi oldu bedava geçinen asalakları bağırsaklarından attı İstanbul.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahmi demir kent ormanı hayat kalitemi arttırdı. Ayriyeten Üsküdar'ı da sel almıyor artık fırtınalı havalarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ibb olarak gayet başarılı, keşke ilçelerde onu örnek alabilse.
-
sorma öyle bir şahlandık ki
-
MEGABUS yapacaktı, ne oldu o iş?
"Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere ,vakıflara, derneklere hizmet işi bitti."
İmamoğlu'nun geçenlerde bence çok önemli başka bir açıklaması daha oldu;
"2019’dan bu yana; bir şahsın, bir şirketin ya da bir grubun özel çıkarı uğruna bir tek parselde, bir tek yerde özel imar çıkarılmasına müsade etmedik."
Çok şey yazılır da anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
İstanbul genelini bilmiyorum ama eski bir büyükçekmeceli olarak ki ben 1997 de geldim büyükçekmece artık kira ödemeyemediğim için bir köy hayatı yaşamak zorunda kaldım
şimdi.. büyükçekmece de 6 dönemdir belediye başkanlığı yapan kişi aynı. eskiden mhp den aday oldu.. sonra akp sonra tekrar mhp ye geçmek isterken geri alınmayınca soluğu chp de aldı ve orada kaldı hasan beyğğhhh
büyükçekmece sahili yapılmış.. cidden ?
hasan bey de ben yaptım diyor.
2 yıl önce o sahilde 20-30 yaş çevresinde ağaçlar vardıi kimisi söğüt kimisi ıhlamur vs vs.. çok iri büyümeyen ağaçlar idi. sahil boyunca yarım daire veya tam daire şeklinde oturma alanları vardı o ağaçların diplerinde. yani öğle vakti güneş fazla olduğunda veya yorulduğunuz da bir ağaç gölgesinde oturabiliyordunuz. veya gece yine ağaç altında oturup deniz ve ışık oyunlarını seyrediyordunuz.
Ve bir gece de o ağaçlar hiç olmamış gibi kayboldu.
Şimdi ne var sahilde ?
Tamamen betondan ibaret yürüme yolu. Uçak dediğimiz alanda en küçük yeniden dikilmiş ağaç olmadığı gibi güneşde sığınıp dinlenebileceğiniz tek yer ücret ödemeniz gereken cafeler. Yol boyunca belediye ye ait bank bile yok.
Sahilde beylikdüzü tarafına doğru yaklaştığınızda ise ortaya aniden boyu oldukça büyük sayılacak palmiye diyebileceğim ağaçlar çıkıyor ortaya. Ama maalesef o ağaçların gölge yapacağını veya yeşil bir görünüm olduğunu söyleyebilecek yalancının tekidir. Çünki gölgesi kendi kök alanına bile gelmeyen bir ağaç. Oeki o kısımda oturma alanı varmı bank gibi vs. hayır tabiki yok. O kısım da ve genel sahil boyunca 2 basamak ki bazı yerler tek basmaklı BETON YOL. Yani oturmak istiyorsanız tüm o sahilde dolaşan insanların güzergahındaki kısımda oturmak ki ne kadar temiz veya yolu ne kadar engellemiceksiniz ????
BU sadece yürüme alanı. Daha o yol boyunca eskiden nerede insanlar küçük satış yaptıkları kimisi mısır kimisi dondurma satışı yaptıkları gezici tezgahları vardı. Onlar tamamen yol boyundan kaldırıldı. 2-3 adet bile olmayan büfe gibi kısımlar var sadece ama genel olarak denizin diğer cephesinde seyrek de olsa balık / kebap yenen yerler ile cafe mantığında yerler var. Ücretsiz olarak sadece belirli aralıklarla denize lağım boşaltılmasına izin veriliyor seyrek de olsa var. Ama en büyük denizdeki sorun YOSUN. Deniz pek fazla temiz olmadığı için en küçük esintide sahile yosun doluyor. Ama buda iyi 20 yıl önce insanlar konserve kutuları arasında giriyordu denize.. ne cesaret. ha yine aynı adam belediye başkanı idi.
Dalyan konusu ise.. Dalyan insanların sahile girdiği yerde yok. Nerede var ? Çok seyrek kalkan vapur alanında ve lüx denecek eğlence yerlerinin ön kısmında var. Dolayısı ile deniz dalgalı olduğunda korunan vatandaşın olduğu kısım değil eğlence merkezi olan yerler. Ki o dalyan da 1997 den beri defalarca yıkılıp tekrar tekrar yapıldı. Şimdi yığma taş oldu. Eskiden beton idi onlarda.
Gelelim sahilde kimler var.
Son 2-3 yıldır sahile gidip yürümekten nefret ediyorum. Olay sadece sahilin değişim esnasındaki beton ve paslanmış demir yığınları veya düzensiz eğimi belirsiz yürüme yerleri de değil. Sahil bol miktarda hangi dilde konuştukları ve temizlikleri soru işareti olan çocuklar ve ailelerin ki kadınların bir kısmı kara çarşaflı. Anlamadığım dilde konuşup bağrışarak konuşup yiyip içip tüm çöpleri kalktıkları yerde bırakan o insan müsveddelerini görmemek için gitmiyordum.
Eskiden o sahilde aheste şekilde yürür, bazen dondurma alıp patates çubuğu ile yürürdüm. Ama onları satın alabileceğim tüm sahil boyunca 2-3 nokta var. Eskiden adım başı idi. Teknoloji ve marka temizlik önemsiz değil demiyorum ama sahil tamamen bu şekilde.
Büyükçekmece belediyesinin tek sorunu sahil de değil. Eskiden okul ve çevresinde hatta dehşet görünümlü ki belediye binası da kendi çağında bir saray şeklinde taş kaplama...
Belediye binası önünde güzel geniş bir bahçe oturma alanları var. Ama güneş tepede iken maalesef oturamıyorsunuz gölge yapacak ağaç yok idi. Ama asıl olmayan ÇÖP kutuları.
Başkanımız vatandaşı çok düşündüğü ve birileri çöo kutularına BOMBA koayabilme ihtimaline karşı ilçedeki bu tür noktalardaki çöp kutularını kaldırtmış. Hem de kendi bina önündeki parkdan bile.
Kendisini tanıyanlar sohbet ettiğimde ise, maalesef herhangi bir eleştiri öneriye açık olmadığını, bu tür cümle kuranlar ile görüşmeleri kesdiğini ve çöp kutuların için savunması için. Bol miktarda temizlik görevlimiz var. Halkımız çöpleri yere atsın onlar temizlerler.
Büyükçekmece iki paçradan oluşur. Göl tarafı ve sahil tarafı diye ayrılır.
Sayın başkanımız bütçenin büyük ksımını sahil kısmına harcar. Sonuçda deniz var ve yeni imar izinleri ile çok hızlı nufus artışı ve bunu sağlamak için tapu izni ve tapu verilmesi ve oturma izni vs derken çok imza atılması, her imza bedava değil .. derken.......... cukka.
Sahil kısmında bazı sokaklar ki hiç bakılmaz iken bazı yerlerde çekirdek kabuğu bile olmaz. sürekli dolaşan temizlik görevlileri ile.Ama bazı sokak ve ara yollara onlar haftda bir uğrar. Yollar kısmen beton kısmen asfalt ki yılda 2 defa yenilenir bu yollar. Çok mu ağır araç mı geçiyor yoksa birileri sürekli yolu yaptıkdan sonra 1 hafta geçmeden o asfaltın parçalanması mı ? kim kontrol edecek ben mi ?
Göl tarafı ise yolları bir kısmı parke taş. kimisi benzer asfalt yollar. Yama sayısı 40 o geçiyor bazen. Haftasında başlar yamalar. Reis in suçu yok. Çünki aynı yol bir hafta içinde farkı amaç ile kazılır ve sonrasında o kazanlar elektrik kablosu ve binanızın su - kanalizasyon bağlantısı patlatmaz ise şanslısınız. Kazılar bitmez. Özellikle asflat dökümünden sonra yapılır kazı yapan yolu onarmadan düzeltmeden kaçar gider. Kim kontrol edecek ben mi ?
Bu sene göl tarafında kültür park var. O parkın önündeki cadde ve ona bağlı kaymakamlık sokağı 6 ay içerisinde 2 defa kazılıp insan geçebilecek 2 parçalı beton yığınları yeniden döşendi. Ve pankart olarak da sayın reisimiz "Su baskınlarını bitiriyoruz" diye birde levha koydu o güzelim mazlum büyükçekmece halkına ki kendisinden önceki başkanların yapmadığı işi kökünden çözüm buldu.. dicem ama bu dönemden önce de kendi vardı. Ondan önceki derken 6 dönemdir aynı koltuk da oturuyor.
2 defa aynı yolda kazı yapıldı. Bazen o kazı ile yol boyunca olan evlerin alt yapı sistemleri de parçalandı. Oluşan toz toprak cabası ve işleri aksayan esnaf ayrısı. Neyse 2 defa 2 aylık uğraşma sonucunda toplamı 100m olan L yola defaatle kanal döşendi diye sevinirken yaz oldu ve beton dökülmediği için toz topak şose yol madurları.
Ya olaylar çok fazla
Şimdi partizanlar çıkar müfterilik ile suçlarlar. hatta ak trol diyen bile olur ki diğer konularımı bilmedikleri için karşındakine hakaret etmek bizim klasik tartışma şeklimiz. Kimse delil göstermez
Artık istanbul da yaşamıyorum. Dolayısı bu yazdıklarıma ait yeni görsel foto ekleyemem. Karşı yazı yazabilecekler önce foto eklesin. Ayrıca ben 1997 de geldim büyükçekmeceye. O günden bu güne pek sahil ve çekmecenin sahil kısmı hariç göl tarafı aynı denebilecek şekilde. Muhteşem belediye binamız o özel.
Ha akp gelse ne değişir idi. Pankart sayısı ile çekmece sahil kısmında Türkler yerine arap nufusu daha fazla olurdu. Sonuçda merkeze uzak yerleşim yeri ve şu kaçak göçek şekilde vatandaşlık verilenler ilk önce büyükçekmece de yerleşmesi sağlanır ama alt yapı çalışması, TÜRK VATANDAŞ yerleşimcilerin hayatında pek iyileşme olmaz idi.
Tüm varlık ve amacımız suriyeliler.. ruslar... savaş maduru ukraynalılar ki antalya sahili tercih ediyor... yakın zamanda ise filistinliler ve italya daki kaçak afrikalılar için istanbul da yerleşim yeri lazım
Seni seviyorum İSTANBUL ne kadar pisleşmiş olsan da.
-
özetliyorum;
ibb de başa geçer geçmez okuduğum ilk haber toplu işten çıkarma oldu sonra başkalarını aldı bakanlıktan yapılan sorgulamada pkk oldukları ortaya çıktı
-hizmet?
tatile gittim
ardından şehitlikte gül atarken halktan tepki alınca "çıkar sizi bulurum" dedi
-hizmet ?
yoo
kış günü karın yoğun olduğu dönemde halk yollarda kaldı bu gitti alabalık yedi (kiminle yediğini de sormazsınız artık)
-hizmet ?
yoo
sonra seçim çalışmalarına katıldı otobüs üstünde birçok ili gezip konuşma yaptı
-5 yıl oldu verilen sözler?
yoo
-
dedi aktroll
-
Boş yapmayın aktroller. İstanbul Cumhuriyet tarihinin en parlak dönemini yaşadı bu adamla hem de her türlü engellemelerinize, döndürdüğünüz dolaplara, yaptığınız gasplar ve kabile rRRreyinize rağmen.
Her türlü yalanı iftirayı attınız, pespayeliği yaptınız utanmaz reziller. Baktınız olacak gibi değil siyaseten yasaklayalım bari dediniz. Oğlum siz insan değilsiniz aslında ama şimdilik sadece bu kadarını yazabiliyorum.
Karşısına çıkardığınız badem bıyıklı poşetçi bile onun vaatlerini çalıyor. Vizyonsuzlar sizi..30 parti bir oldunuz adamı yıkmaya çalışıyorsunuz bu bile aslında çok şey anlatıyor size İstanbul’dan avanta çıkmaz artık. Bankamatik çalışanları, troller, tarikat oğlanları sizin devriniz kapandı
A haberden kafayı kaldırmayınca böyle oluyor
-
Odunu oturtsan okadar hizmet yapar zaten abartılcak birşey yok.
ibb de şahlanma gören oktroll = ülkede şahlanma gören aktroll
ist da şahlanma görenlerin bir çoğu ist da yaşamıyor bile ne hüzündür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ocak 2024; 22:40:5 > -
Sokakta vatandaşa soruldumu neden cevap veremiyorlar o zamna ?
En koyu CHP'liyim diyen bile Ekrem İmamoğlunun 3 projesini sayın deyince dut yemiş bülbül gibi oluyor !
Not: Bu arada alakasız sıradan işleri bile proje gibi yazmışlar birde oraya. Veya çoğu AKP döneminde yapılan temelleri atılan projeler.
-
ayni senin kafadan iste
almanya konusu oldumu hemen yaziosun
texas konusundan hic cikmiosun
sen hic gordun mu bu ulkeleri hayatinda tv disinda?
kac ulkeye gittin simdiye kadar?
-
CHP tek aday ile girilmemesi gereken başkanlık seçimine tek aday girmek için takla attı.
CHP birleşerek tek adayla girilmesi gereken belediye seçimine çoklu adayla giriyor.
Bu CHP bir halttan anlıyorsa H.A.L.K gibi olayım!
Puhaaaaaaa :D
Secmenleri de kendi gibi ..İstanbul'u uçurdu😁
beylikdüzündeki performansı ibb sanki gösteremedi ya.
rte az engellemedi bunu.
Ama iyi oldu bedava geçinen asalakları bağırsaklarından attı İstanbul.
|
özetliyorum; ibb de başa geçer geçmez okuduğum ilk haber toplu işten çıkarma oldu sonra başkalarını aldı bakanlıktan yapılan sorgulamada pkk oldukları ortaya çıktı -hizmet? tatile gittim ardından şehitlikte gül atarken halktan tepki alınca "çıkar sizi bulurum" dedi -hizmet ? yoo kış günü karın yoğun olduğu dönemde halk yollarda kaldı bu gitti alabalık yedi (kiminle yediğini de sormazsınız artık) -hizmet ? yoo sonra seçim çalışmalarına katıldı otobüs üstünde birçok ili gezip konuşma yaptı -5 yıl oldu verilen sözler? yoo |
A haberden kafayı kaldırmayınca böyle oluyor |
Rahmi demir kent ormanı hayat kalitemi arttırdı. Ayriyeten Üsküdar'ı da sel almıyor artık fırtınalı havalarda.
|
sorma öyle bir şahlandık ki |
dedi aktroll |
Sokakta vatandaşa soruldumu neden cevap veremiyorlar o zamna ? En koyu CHP'liyim diyen bile Ekrem İmamoğlunun 3 projesini sayın deyince dut yemiş bülbül gibi oluyor ! Not: Bu arada alakasız sıradan işleri bile proje gibi yazmışlar birde oraya. Veya çoğu AKP döneminde yapılan temelleri atılan projeler. |
evde oled tv var kanallar kurulu bile değil sizin gibi at gözlük takmıyorum en azından gerçek gerçektir hiçbir şey güzel olmadı |
MEGABUS yapacaktı, ne oldu o iş?
|
Benzer içerikler
- iş kurmak istiyorum
- genç emeklilere tavsiyeler
- suriyeliden araba almak
- khk forum
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- ps5 pro fiyat
- bimcell numara taşıma
- özel numara bulma
- jaecoo 8 türkiye"ye ne zaman gelecek
- türkiye"nin en büyük fabrika sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X