Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo'lu kitap! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şunu anlayın artık. Siz İmamoğlu ile uğraştıkça, Mansur Yavaş güçlenecek.
    Mansur Yavaş'ı engelledikçe, İmamoğlu güçlenecek. Her türlü yerin dibini göreceksiniz. Bu kadar.
  • valla cok ugrasiyorlar ama

Neyse trollere hediyemdir .

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Kanaliniz hayirli olsun...

Paylasimlarinizin devami gelecek mi yoksa tek videoluk mi, ona gore abone olayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 26 Nisan 2020; 2:11:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahauahauahauh 8 yasinda çocuk bile bu kadar sacmalayamaz, cok mistik bi kafa gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP nin son çırpınışları. Halkı kin ve nefrete teşvik etmeye başladılar asılsız iddaalarla. Bu kumpas kurma çabaları beyhude.
  • iyi zorlamis gercekten ama ordan ekmek cikmaz be gulum :)
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Ne olabilir diye sordun olsa olsa imzadır dedim.

Arapça Allah yazısına ise zerre benzemiyor. Zaten neden orada Allah yazsın kafayı mı yediniz. Bu saçmalığa yeterince zaman ayırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Nisan 2020; 9:10:30 >
  • Sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra konu aç hahaha aktroll

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Hahaha akite bak imamoğluna çakmak için normal zamanda her türlü pisliği yaptıkları alevileri savunuyor.
    ALEVİLERİN OLDUĞU SİVAS TOKAT AMASYA HANGİ PARTİYE OY VERİYOR ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

ALEVİLERİN OLDUĞU SİVAS TOKAT AMASYA HANGİ PARTİYE OY VERİYOR ?

Alıntıları Göster
    Alevlerin oranı ne birader şehirlerde.

• Sivas, Tokat, Amasya'nın çoğunluğu alevi değil.
  • Ne güzel bir propaganda. Bu konuyu iyi ki açtın. Sayende doğru yolu buldum kardeş. Ben de artık bir akp li oldum. Akp ülkeyi çok güzel yönetiyor haklısın. Dolar ve euro çok düşük bir seviyede. Her şey güllük gülistanlık. Ülkenin insanları çok mutlu. İnsanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir dil de kullanılmıyor. Herkes mutluluk içinde yaşıyor. Bu yaptığın paylaşım sayesinde bunların hepsini farkettim.

Büyük oyunu bozdun akp li kardeş.
  • Aylık ne kadar veriyorlar bu işi yapman için

• bir düz dünyacılar bir de bunlar attıkları videolar bile yalan dolan, gerçekle alakası yok.
  • Maaş iyiyse sosyal trol lük iş arıyorum parti farketmez özene bezen trollük yaparım bu forumda çok zaten ama şöyle bir ön eğitim olursa daha rahat olur. Bütün sosyal platformlarda yapılır. İletişim için PM lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de seçimin acısı hala.
    İstanbul'da rant büyüktü tabi kuyruk acıları o yüzden.
    Kaç tanesinin işi bozuldu kim bilir.
    O sebepten saldırıyorlar sürekli.
  • Halk can derdinde akp'liler vakıf arazisine çardak-şömine veya kumpas derdinde.
    Utanın biraz.
  • Troller'e gelsin
    Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo'lu kitap!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 26 Nisan 2020; 17:47:22 >
  • Bu tür konular normal arkadaşlar 800bin farkı daha sindiremedi bunlar ambale oldular hâlâ evde fetih duasını okuyorlar

• Oylar ampüle hülooooğğğğ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.