Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo'lu kitap! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kitap saçmalığın saçması bir yayın, kitabı fiziken göremediğim için inanmak istemedim. Birçok mevzuda olduğu gibi yalan yanlış karalama olarak düşündüm ama yok yani bu kitap gerçekmiş. Savunan kişiler neyini savunuyor anlamıyorum. Görüşü, bakışı, duruşu ne olursa olsun gündeme alakasız bir kitap. Koskoca İBB birsürü kişiye umut olmuş İmamoğlu bastırdığı kitapla utanmalı. Herşeyi geçtim, kimisi demiş hepsi din adamı, kimisi demiş resimler benzetme falan, ne olursa olsun 23 Nisanla bu kitabın ne alakası var. Çocuklara verilecek bir 23 Nisan kitabımıdır. Kimse kusura bakmasın bu yanlıştır tepkiyi hak etmiştir, benim karşı olduğum zihniyet yanlışa yanlış diyemeyen, yanlışa sahip çıkanlardır, ben bunu savunacak olursam o aktrollerden farkım kalmaz. İnsan bu şekil olduktan sonra kim gelirse gelsin birşey olmaz, burada bir hata var ve en çok muhalefet bu durumu eleştirmeli. Bu kitabı İmamoğlu nun okumadığını düşünüyorum. Bunu yapan her kimse görevden almadan, özrünü dilemezse benim gözümde öncekilerden farkı yoktur, varlığının da hükmü yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zorlama benzetmelerle dolu sacma sapan bir propaganda vidyosu. Sonra baktim ki kaynagi yeni safak ve ak-it; sasirtmadi...
  • Suriyeli heralde. Kitab ne ola?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.