Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo'lu kitap! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

Onuda Allah yazısına benzetmişler. Nasıl benzettiler henüz çözebilen yok

Alıntıları Göster
    O zaman bu görseli kim hazırladı ise çıksın, o sembolün ne olduğunu izah etsinler.
    Benzetmişler diyorsun ama benziyor da.

Başka hiçbiryerde herhangi birşey yokken orada "benzeyen" birşeyin olması kafa karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

O zaman bu görseli kim hazırladı ise çıksın, o sembolün ne olduğunu izah etsinler.
    Benzetmişler diyorsun ama benziyor da.

Başka hiçbiryerde herhangi birşey yokken orada "benzeyen" birşeyin olması kafa karıştırıyor.

Alıntıları Göster
    Birader git Arapça Allah nasıl yazılıyor bak sonra konuş. Saçmalamanın lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Nisan 2020; 21:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk kitabı?
  • aferim devam edin böyle belediye başkanına yoktan yere yüklenmeye
    ondan sonra daha çoook beklersiniz devlet bizi tanısın bazı haklar versin diye
  • Ekrem İmamoğlu'nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo'lu kitap!
  • Muhtarın görevini kötüye kullanması nasıl belediye başkasına mal edilemez ise
    Bu kitabı hazırlayın da suçunu (eğer ki iddialar doğruysa) büyükşehir ve imamoğluna mal edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 25 Nisan 2020; 21:59:59 >
  • Kitapta*

Öncelikle yazı yazmayı öğrenin, daha sonra çamur atmaya devam edersiniz.
  • quote:

Birader git Arapça Allah nasıl yazılıyor bak sonra konuş. Saçmalamanın lüzumu yok.

Alıntıları Göster
    Sakin ol dostum, madem benzeten çevreler saçmalıyor, orada o sembolün bize ifade ettiği şey nedir? Madem kötü birşey yok diyorsunuz, olayı nedir?
  • Bunlar İmamoğlu'na saldırdıkça insanlar İmamoğlu'na daha çok sempati duyuyor. seçimlerde de yaptılar aynı hatayı...adamın oylar zirve yaptı..tırsmışlar belli ki saldırmadıkları gün yok..ama akıllanmamışlar..aynı kafa aynı tas..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Sakin ol dostum, madem benzeten çevreler saçmalıyor, orada o sembolün bize ifade ettiği şey nedir? Madem kötü birşey yok diyorsunuz, olayı nedir?

Alıntıları Göster
    İmza

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Muhtarın görevini kötüye kullanması nasıl belediye başkasına mal edilemez ise
    Bu kitabı hazırlayın da suçunu (eğer ki iddialar doğruysa) büyükşehir ve imamoğluna mal edilemez.

Neyse ki bir tane adam akıllı biri bunun doğru olmadığını kabul etti.

Hah yav.. Arkadaş bunu imamoğlu bilmiyordu vs. derseniz anlarız biraz... Deriz ki başkan bundan sonra elemanlarına dikkat etsin saçma sapan kitaplar basmasınlar...

Neymiş bunda ne varmış? Yav alevilik din ise neden alevilerin kimliğinde İslam yazıyor?

Oradaki apo ya benzemiyor muş... Hadi canım sende kime benziyor zeki mürene mi?

Allah yazısını okuyamıyormuş?

Elif be bilmiyorsun heralde...

Dar ağacı yokmuş haç işareti yokmuş da...

KİMSE GÖRMEK İSTEMEYENLER KADAR KÖR DEĞİLDİR.

• quote:

İmza

Alıntıları Göster
    Ben böyle bir yorumu erzak kolisi konusunda da yapmıştım

Benim türkiye'de en çok şikayet ettiğim şey bilgi alamamak

Hepimizin kanunlarla sabit bilgi edinme hakkı var.

Mesela bu konuda da böyle bir hakkım var.

Sen o sembolün görseli hazırlayan şahısa ait olduğunu söylüyorsun,olabilir

O zaman sorularım var

Bu görseli hazırlayan kimdir?
    Bu görseli daha önce başka eserlerinde kullanmış mıdır?
    Kullanmışsa örneklerini görebilir miyiz?

Madem imza, bunlara rahatlıkla cevap verilebilir diye düşünüyorum.

• Ekotroller basmis konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

limon işi tutmayınca ... neyse devamke azimle mermer falan filan
    evet limon işi tutmadı :) kumpas kuran gazetecinin kendini videoya çektirmesi :)))
  • 800.000 oy farkının bu derece mental sıkıntılara sebebiyet verebileceğini kim bilebilirdi ki

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aktrollere özel türkçe eğitim kursu hazırlamayı planlıyorum. dikkat ettim de gerek sosyal medya da gerek forumda falan bunların %75'i türkçe'yi kullanmayı bilmiyor.

K

KİT
    KİTA
    KİTAB
    KİTA
    KİT

K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 26 Nisan 2020; 0:14:24 >
  • lan biriniz de Türkçeyi bilin ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.