Şimdi Ara

Ekrem İMAMOĞLU; Ülkemde ARAPÇA Tabela istemiyorum!? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
37.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Imamoglu proje.
    Akp yi devirmek için destekleniyor.
    Ben ülke adına iyi olacağını düşünüyorum.
    Devlet imamoglunu destekliyor.
    Sag ve sol İmamoglunda birleşecek
    Akp nin ayrıştırma politikasına karşı bu önlem alındı.
    Imamogluyla birlikte Turkiye de artik dinci ataturkcu vb ayristirmlar bitirilecek. Tek gercek turk vatandasi olmak olacak.
    Turkiye hem ataturkcu hem namaz kılan hem oruç tutan kapsayıcı bir lidere kavuşacak. Bu başarılamazsa turkiye milli olarak çöküş yaşar. Bunu herkes biliyor. Devlet buna önlem alıyor.
    Devlet akp den elini çekti, artık desteği Imamoglu arkasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo yeni bir başbuğ doğuyor
  • Arapları bende sevmem fakat bende ingilizce tabelalar istemiyorum her baktığım yerde Türkçe yazılar görmek istiyorum body ekreme arap tabelaları dokunuyorda ingiliz tabelaları neden dokunmuyor.

Ula eko ırkçımısın oglim sen pezevenk!!
  • Ekrem Başkan, 06:20 de Fatih Sultan Mehmet, İstanbul' u fethettiğinde 21 yaşındaydı deseydi keşke... Kadının yüzündeki ifadeyi çok merak ettim şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

ben bir tane bile bunu diyen birini duymadım. varsa bile çoğunluğun düşüncesi bu değil. diğerlerine gelince kimse durduk yere suriyeliler gitsin demiyor. düzensiz kontrolsüz geldiler. sorun bu. o kadar çoklarki tüm düzeni alt üst ettiler. geçim sıkıntısı arttı. evler zamlandı. otobüslere binilmiyor süriyeliler yüzünden. bu ülke bu kadar yükü kaldırmaz. 10 yıl sonra nüfüsları 2 katı olacak. ülkedeki tüm siyasi konjonktürü değiştirecek güce ulaşacaklar. ben ülkemi savaşarak kazandım şimdi beleşe vermeye niyetim yok. bu adamlar şimdi iyi ya yıllar sonra süriyeliler tarafından yönetilen şehirler olacak. o zamanda böyle duyar kasabilecek misin.
    Bu dediklerinize katılıyorum lakin duyar kasmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

Arapları bende sevmem fakat bende ingilizce tabelalar istemiyorum her baktığım yerde Türkçe yazılar görmek istiyorum body ekreme arap tabelaları dokunuyorda ingiliz tabelaları neden dokunmuyor.

Ula eko ırkçımısın oglim sen pezevenk!!
    Okuduğunu anlamada sonuncu çıkmıştı öğrencilerimiz.
    Dinlediğini anlamada da farklı olmayabilir sonuç
    Adam videoda açık açık belli oranda kalmalarını istiyorum, İngilizce de rahatsız ediyor diyor
    Önerisi gayet iyi. Kısmi Arapça kısmi Türkçe iyi bir çözüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltereye bakın arap görgüsüzlüğüne, sadece hava atma kültüründe olan mhlukatlar ile dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTiger

Haklı diyemeyeceğim. Arapça kalksın diyorsa aynısını ingilizce rusça içinde demesi gerekir. Yok efendim onlar global dil turistler gelip gidiyor ondan öyle yapılıyor diyenlere beyoğlu osmanbey şişli daha göremediğim bir çok yere gidip avm lere giyim ve gıda yerlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Iç piyasa tamemen araplara endeksli. Önce iç piyasayı ayağa kaldırsın sonra bunları söylesin o zaman hakli diyebilirim.
    Ne zamandan beri Ic piyasayi rahatlatmak ekremin gorevi? Damat bakanimiz var niye goreve cagirmiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

ingiltereye bakın arap görgüsüzlüğüne, sadece hava atma kültüründe olan mhlukatlar ile dolu
    Ingilteredeki araplar hem parali, hem de anaokulundan ingilizceye basliyorlar, gorgusuz ve gosteris budalasi denebilir baska milletlerde yokmu tabiki var (ornek : floyd mayweather gir instagramina bak spor namina birsey yok, kadin totosu ve nakit paradan baska birsey paylaamiyor.) kisiye gore degisir ama %90 uyum sagliyorlar. Bir de bizdeki barzolara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 21 Temmuz 2019; 21:46:47 >
  • Kadının 17.dk larda sorduğu soru o kadar utanç verici ki...

Bu kadını bir yere kadar objektif dinlemeye zorladım kendimi, röportaj yapmaya değil bildiğin her soruda gömmeye gelmiş. Röportajda değil de sorgudaymışsınız gibi hissediyorsunuz.

Müslüman değil misin? Kuran Arapça değil mi? vsvs. Bunlar ne salak salak sorular ya.

Burasının Laik bir devlet olduğunu bilmiyor sanırım. Bu kadar boş bir kadın yollayamazdı BBC.

Aklıma Barış Manço'nun zamanında BBC' ye verdiği cevap geldi
    Zihni Açıkyoutube
    barış manço bbc röportajı 1991
    https://www.youtube.com/watch?v=SBsDMxzah9A
    02:35 deki cevabı gayet açık ve netti.

Bence Türkiye iç politikasını bir süre korumalı ve Suriyeli mülteci sürecini çok iyi idare etmeli.

Açıkçası dış ülkenin bir gazetecisinin gelip bu kadar ağır soruları sorması benim biraz ağrıma gitti. Dediğim gibi kadını baştan sona objektif dinlemeye çalıştım fakat kadın 25dk da 2-3 tane adam gibi cümle kurabildi.

Baştan aşağı siz bu seçimi kazandınız ama hiçbir şey yapamayacaksınız havasıyla geçti. Bunu kişisel algılamayın arkadaşlar şu anki durum tam tersi de olabilirdi. CHP 20 sene iktidar olup İBB yi Ak Partiye de kaptırabilirdi fakat soruların şiddeti yine aynı olacaktı. Bu devletin önemli makamında görevini icra eden bir kişiye bu kadar saygısızlığı ben kaldıramadım dediğim gibi. Konuşmasının başında tebrik bile yok kadının. Zaten tebrik etmeye iyi niyetlerini ve süreci nasıl değerlendireceğini öğrenmeye değil yermeye gelmiş.

• Peki ya İngilizce tabela isteniyor mu??? Bu konuda ne diyorlar zatı alileri???!?!?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Ekrem Başkan, 06:20 de Fatih Sultan Mehmet, İstanbul' u fethettiğinde 21 yaşındaydı deseydi keşke... Kadının yüzündeki ifadeyi çok merak ettim şu an.
    Acaba kaç yaşında fethettiğibi biliyor mu ve acaba?? Fetih mi diyor yoksa onların gurubun ekserisinin düşündüğü gibi zulüm 1453 ye mi basladi diyor?!????

• Neden erdoğanın karşısına gelen herkes bir proje oluyor güzel arkadaşım?

Şimdi ali babacan %15 oy alsa chpnin oyu düşse ali babacan mı proje olacak? Illuminati komplo teorilerine taş çıkartıyorsunuz pes.
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    F35 yerine S400 Aldık Ne yazikki . :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    kalabalıklar değil Kahramanlar tanımlayıcıdır. Bu toprakları fetheden ve Adaleti hakim kılan, sahibi olan Allah ı zikre mecbur eden milletiz biz. Ötemiz yok!!!

Türk'ten gayrısı sığınmadır. ya da silah arkadaşımız, gerisi hikaye.
    Osmanlı 30 tane Türkiye sahibiydi. İmparatorluğumuzdaki herşeyimizi çaldıktan sonra sadece Türkiyeyi göstermesinler. Trenlerimiz uçaklarımız sınır dışında kaldı. Bankamızdaki 500 ton altın solcular tarafından gavura hibe edildi.

Bu topraklarda maziden günümüze düşman da kalmış olabilir. Hiçbirisi meşru değildir. Hatta şeytan İnsandan önce yaratıldı ama yok etmemize sebep değildir. Öncelik tarihte değil Kalitededir.

Araplar kardeşimizdir ama maalesef onların da aralarında solcu tayfa var. Bunları zaten niç almamamız gerekiyordu. Suriyeliler arasındaki solcu yani yaramaz adamlarla beraber aslında Türkiye'deki tüm solcuları sınırdışı edebiliriz.

konuyu değerlendirirsek; ingilizin gavur isimlerinden rahatsız olmayan, rumdan ermeniden pkkdan kürtçeden rahatsız olmayan istese de olamayacak olan ekrem imamoğlu ne anlatmış? Onun bunun ağzını yapanların tangırtısı onları ezip geçen gerçeğin ayakları altında...

Arapça rahatsız olunacak bir dil değildir. Mustafa Kemalin el yazmaları Arapçadır. Daha doğrusu Arap alfabesi, aynı şey. Kim neyden rahatsız?

Irzına geçilmiş felsefelere itibar etmeyiniz...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.