Bildirim
Ekrem İMAMOĞLU; Ülkemde ARAPÇA Tabela istemiyorum!?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Katılıyorum.
Ülkemde arap , arapça ve arap kültürü istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arapça tabela İSTEMİYORUM
arapların sahip olduklarını İSTİYORUM (bol dolar, bol petrol) -
Irkçı mı acaba..
Halbuki ülkesinde Arapça tabelaların yoğun olduğu yerlerde Rusça ve İngilizce tabelalarda dolu. En basiti büyük şehir belediysinden aşağı sallansın Aksaraya oradan beyazıta doğru tramway yolu boyunca bir gitsin bakayım.
Ortalık Rusça Arapça İngilizce tabela dolu..
Neden özellikle Arapça ? -
Haklı tabii ki. Arapça değil ülkemde tek bir Arap bile görmek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkelerinde, bu ülkeyi işgal etmek istiyen katliam yapan, 250.000 vatan evladını şehit eden İngiliz tabelası görmek ister.Hiç değişmedin ana muhalefet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy3304 -- 19 Temmuz 2019; 15:24:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birader arapları sevmiyoruz o yüzden.sebebini de sorma artık.her konuda anlatmaktan bıktık usandık. -
bu ülkenin yarısı ne kadar ırkçı ise ben de o kadar ırkçıyım.Anadolu insanı; batılılara, yahudilere, rumlara, ermenilere GAVUR demeyi bıraktığı gün, ben araplara karşı duruşumu değiştireceğim.şimdi kalkıp "ama onlar bizim düşmanımız bizi sevmezler" diyebilirsin, evet haklısın ama araplar da bizim dostumuz mu? hiç sanmıyorum. -
A haber: İmamoğlundan kuran düşmanlığı -
bende istemiyorum elbette haklı ulan bunca sene nerdeydi bu adam -
Gavur kelimesi hakaret olduğu için ona 'gayrimüslim' deniliyor. -
hım evet gerçi böyle bir düzeltme yapılabilir. Bizim doğuya doğru biraz kabalık var düzeltmek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Tornado of Souls
Gavur kelimesi hakaret olduğu için ona 'gayrimüslim' deniliyor. -
Turistik amacli isletmeler ve tabelalar cok dilli olmali fakat Fatihte mahalle arasindaki bakkalin tabelasi Turkce olmali. Arapca degil. Burada bahsedilen o.quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Irkçı mı acaba..
Halbuki ülkesinde Arapça tabelaların yoğun olduğu yerlerde Rusça ve İngilizce tabelalarda dolu. En basiti büyük şehir belediysinden aşağı sallansın Aksaraya oradan beyazıta doğru tramway yolu boyunca bir gitsin bakayım.
Ortalık Rusça Arapça İngilizce tabela dolu..
Neden özellikle Arapça ? -
adın niye badboy kardeşquote:
Orijinalden alıntı: badboy3304
Ülkelerinde, bu ülkeyi işgal etmek istiyen katliam yapan, 250.000 vatan evladını şehit eden İngiliz tabelası görmek ister.Hiç değişmedin ana muhalefet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu Fatihte Suriyelilerin açtıkları işletmeleri geç eski Türk işletmeler bile Arapça tabela koymaya başladılar çünkü para onlardan geliyor. Adamlar deli gibi alış veriş yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici
Turistik amacli isletmeler ve tabelalar cok dilli olmali fakat Fatihte mahalle arasindaki bakkalin tabelasi Turkce olmali. Arapca degil. Burada bahsedilen o.
Alıntıları Göster
Bak git kapalıçarşıya Kaplıçarşıda Suriyeli esnaf mı var yok ama Tabelaların yarısı Arapça neden ? Çünkü müşterilerin %80 i Arap..
Adamlar aldıkça hizmetler onlara doğru yöneliyor. AVM lerde bile aynı durum var.
En basit LCW yada Defactoya bak.. Adamlar mağazalarına artık Arapça etiket basıyor. Bunlar hep arz talep ile alakalı.
5 gün sonra Fatihi Ruslar bassın bütün tabelelar Rusça olur..
-
Farkli dillerde aciklama yazilabilir ama dukkanin resmi ismi Arapca olamaz. Arapcayi gectim Turkce harici bir kelime olamaz, firmanin kendisi yabanci degilse, Microsoft, IBM, vs. Dukkanin ismi Turkce olduktan sonra altina istedigi fantastik dilde aciklama yazabilir.
Haklı tabii ki. Arapça değil ülkemde tek bir Arap bile görmek istemiyorum.
|
Katılıyorum.
Ülkemde arap , arapça ve arap kültürü istemiyorum. |
Birader arapları sevmiyoruz o yüzden.sebebini de sorma artık.her konuda anlatmaktan bıktık usandık.
|
Turistik amacli isletmeler ve tabelalar cok dilli olmali fakat Fatihte mahalle arasindaki bakkalin tabelasi Turkce olmali. Arapca degil. Burada bahsedilen o.
|
arapça tabela İSTEMİYORUM
arapların sahip olduklarını İSTİYORUM (bol dolar, bol petrol) |
adın niye badboy kardeş
|
Tabelada yazan ingilizce kelimeyi en fazla yanlış okursun. (Örn:Apple için aple olarak okursun en fazla.)
Arapça yazılmış tabelada ne yazdığı konusunda bir fikrin varmı troll? |
Irkçı mı acaba..
Halbuki ülkesinde Arapça tabelaların yoğun olduğu yerlerde Rusça ve İngilizce tabelalarda dolu. En basiti büyük şehir belediysinden aşağı sallansın Aksaraya oradan beyazıta doğru tramway yolu boyunca bir gitsin bakayım. Ortalık Rusça Arapça İngilizce tabela dolu.. Neden özellikle Arapça ? |
Benzer içerikler
- israil asgari ücret
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- tei eskişehir maaş
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- semerşah hangi cemaatin
- kara kutu nedir
- reeder nerede üretiliyor
- trendyol kime satıldı
- türkiye"deki gsm operatörleri
- mavi taksi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X