Şimdi Ara

Ekrem İMAMOĞLU; Ülkemde ARAPÇA Tabela istemiyorum!? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
37.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece arapça değil diğer dillerde olmasın. sadece türkçe ve ingilizce. ingilzce yide dünya dili olduğu için ayrı tutuyorum.
  • Arapça tabela ne kadar istemiyorsam İngilizce, Fransızca da istemiyorum..
  • başkan geç bunları,

hani işsizliği düşürecektin,

suyu hava gibi bedava edecektin,

boş işle uğraşmaya başladın.

yazık.
  • ülkemde tek bir mac buc coco cola levis malboro cnn fox box bok adidas nike ,sony samsung microsoft intel huwai vs vs vs ve sahte ulasalcı ve milliyetçi görmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiker deli gibi dolu sorular soruyor ama cevaplar sokak ağzı.Bu adamın içi boş.

• Arapçadan ziyade Türkçe olmayan hiç bir tabela olmamalı. Türkçeye özen göstermek gerekiyor.
  • Kesinlikle aynı fikirdeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • incil de ibranice indirildi siz de ozaman bütün tabelaları ibranice yapn
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Rauf Denktaş;
    Kıbrıs davasında Dr. Küçük'ün yardımcısı, Kıbrıs'ı Erbakan'ın fethettiğini söyleyen ve bahsettiğiniz referandumda bizzat evet denmesini isteyen kişiydi. Önce karşı çıktı sonra kabul etti.
    Aynı Denktaş, makaryos mu neydi rum tarafının can güvenliğini sağlamasını da istemiştir zamanında. Maalsef gerçekler böyle..

Türk'e müstehak biçenin, kellesini biçmiyorsak;
    - mahsul olacak birşeyinin olamayışından
    - Dünya'nın adileştiğindendir.
  • ARABIDA, TABELASINIDA, YÜZÜNÜDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ !!!
    DEFOLUP GİTSİNLER !!!

• O değil de, bu avrupa yaşananları nasıl bu kadar iyi izleyip değerlendiriyor anlmıyorum. Bizim medya neden göremiyor ve soramıyor? Gerçekten; kimse, görmek istemeyenler kadar kör, duymak istemeyenler kadar sağır olamıyor.

• Sadece arapça değil ingilizcede tabela istemiyoruz. Benim mahalleme turist gelmez tüm dükkanlar ingilizce sattıkları ürünlerin listeleride ingilizce. Yemek yemek için bir şey içmek için dışarı çıkıyoruz menüler bile ingilizce.
  • Bu Türklerin başka işi yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Arapça tabela istemiyorum diye başlığa yazanların neredeyse tamamı İngilizce kullanıcı adı almış.

Samimiyseniz hepiniz ilk iş kullanıcı adınızı değiştirirsiniz.
    ingilizce farklı ama ona karşı bile Türkçemizi korumamız lazım.

neden farklı?
    çünkü JAponlar ve Ugandalılar da kullanıyor, dünya dili oldu.

kültürümüz ümmet filan diyecekler için de: senin kültürün sadece 1200-1900 arasındaki 700 yıl değil, aç kafanı. ne yazık ki kelimelerimiz dar kalıyor, malum 700 yıllık tutsak kalmış bir dil..

Dünyadaki Bilimsel makale ve inclemelerin %90'ı ingilizce.

"düşünerek" konuşun.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Bunlar böyle. işine gelmeyeni dışlıyorlar Ben bunların yorumu okuyup okuyup gülüyorum. sen de gel katıl bana
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Ben onun görevi bunun görevi demedim. İstemiyorum diyorsa bunun altını doldursun ,önce bu bağımlılıktan piyasayı kurtarsın sonra desin. Kurtaramıyorsa kurtaracaklara söylesin. Onu da yapamıyorsa kendi taraftarlarını tatin etmek için böyle açıklamalar yapmasın. Bunun akp , chp taraftarlığıyla alakası yok. Kendi objektif düşüncem bu şekilde.
  • Hak vermemek elde mi ? Türkçe'mizi korumalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 22 Temmuz 2019; 13:20:31 >
  • zorbby Z kullanıcısına yanıt
    senin dine bakış açın yanlış bir defa islam = araplaşma zannediyorsun sen ve senin gibiler ki bu öyle değildir ve benim söylediğim suriyeli veya herhangibir ırk arap olması şart değil gerçek müslümansa bir kişi menfati gereği dini çıkarlarına alet etmeyeni kast ediyorum kardeştir.
  • bir konu açıyorsun bari düzgün aç.

24 dakikayı oturup izlemeyemem o kadar boş değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.