Şimdi Ara

Ekşi Sözlüğe bakarak tercih yapmayın. Üzülürsünüz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
14.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rektörlüğün her tarafı batırarak beyaza boyadığı merdivenleri tekrar boyamak teröristlik mi oluyor? ODTÜ’de bu tarz işlere girişenlerin mühendislik öğrencisi olmadığı da doğru değil ayrıca, ama ODTÜ’de çoğunluğun apolitik olduğu doğru. Tabii merdivenlerin beyaza boyanmasına da aklı başında herkes karşı çıkıyor o ayrı.

Diğer okullarla ilgili verdiğin bilgiler de yanlış genelde. Gazi ülkücü, Ankara Üniversitesi’nin 1000 tane sorunu var. Aybü zaten Allahlık. Hacettepe’deki yobaz ve sağcı öğrencilerin sayısı da hiç az değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Gazi de okuyorum :d ODTÜ de bir ton arkadaşım var. Senden çok arkadaşım vardır belki de doğma büyüme buralıyım ben. Şu an lafı çarpıtıyorsun. Merdivenleri rengarenk boyamak ile ne yapmak istediklerini herkes biliyor. Burada herkesi kandırırsın da beni kandıramazsın. Hadi onu geçtim ODTÜ de okuyan Kızılay karanfilde komünizm LGBT şu bu diye slogan atan kaç tane adam tanıdım ben. İşin garibi bu adamları hem kampüste görüyorum hem Kızılay karanfilde görüyorum. Ben okul terörist demedim ODTÜ yü severim öyle gibi gösteriliyor insanlar bu tip olayları yanlış anlıyor okulun imajına zarar veriyorlar dedim. Ayrıca okuduğum okulu hatta benim babamın okuduğu okulu bana öğretme. Ülkücü bilmem nesi falan kalmadı. O tip gereksiz bölümleri saçma bir okul açıp oraya gönderdiler. Daha bir gün sorun yaşamadım. Yaşasam yaşadım derim. Hacettepe hepsinden daha sakin bir okul. Bana ne sağcı olmasından. Hem sana ne sağcı olmasından sana mı batıyor insanların sağcı olması? En kral gerici sensin insanları ayrıştırıyorsun. Ankara siyasalda da arkadaşım var. Hatta olmasa bile her gün önünden geçtiğim okulu bana anlatma. Adliyenin önündeki okul en sorunlu fakülte idi. Daha ne sorun çıktığını gördüm okulda ne sıkıntı. Sen galiba yaşlı bir dayısın. Geçmiş yıllarda kalmışsın. Git tatil köyüne de kafa dinle amca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 3 Ağustos 2023; 11:54:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de ODTÜ'lü olduğum için kampüsü senden öğrenecek değilim öncelikle. Bir kısmının siyasi bir amacı olsa da, büyük bir kısmının yok. Merdiveni boyamak da terör eylemi falan değildir. Odtü'de de radikal insanlar harici kimsenin böyle düşündüğünü sanmıyorum. Üstüne merdivenlerin beyaza boyanmasındaki amaç besbelli zaten. Komünistleri hiç sevmesem de komünist = terörist gibi bir durum da yok. (Bir kısmında da var tabii, maalesef.)

Hacettepe'ye gelince daha iki üç sene önce kız olan bir kuzenim oradaki ülkücüler ile sorunlar yaşadı. Kampüste iki insan rahat rahat öpüşemez bile diyordu. Sağcı fikirler ile sorunum yok, ama sağcıların haddini aşıp başka insanların hayatına müdahale etmesiyle var.

Ankara'ya gelince benim de gazetecilikten arkadaşım var. Bir tane de hemşirelik okuyan var. Nasıl bir yer olduğunu gayet iyi biliyorum.

Gazi'den de gördüğüm insanlar senin dediklerin ile o kadar örtüşmüyor ama peki öyle olsun, bu konuda sana güvenip itiraz etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 3 Ağustos 2023; 12:20:10 >

• adliyedeki okulu güzel sakinleştirdiler eskiden polis bile girmeye korkuyordu şimdi herkes mutlu

• neinname kullanıcısına yanıt
    Bak canım kardeşim. ODTÜ ye terörist demedim. Her görüşe her türlü kafaya ve yapıya çok büyük saygım var. Gerçekten var. İsteyen ineğe tapsın isteyen istediği ile saatlerce öpüşsün. İsteyen gitsin tam ODTÜ nün devriminde insan içinde namaz kılsın. Her şeye herkese her zaman saygım sonsuz. Hatta slogan atan adama da saygım sonsuz. Her ne kadar çevreyi bağırarak rahatsız etse de ona da saygım sonsuz. ODTÜ güzel bir okul. Severim, ortamı da güzeldir. Her tipten insan bulunmasını da severim. Hatta okumak da isterim. Yüksek lisansı da orada yapmaya niyetliyim. Terörist imajını veren ben değilim. Şehrin kendi halkı. Ben okula terörist demiyorum. Bu imajı yakalamalarına sebep olan yine kendi halkı diyorum. Aklı başında araştıran bilen insan zaten terörist vs. ile alakalı olayların olmadığını bilir. Ankara üniversitesi inanılmaz dağınık yerleşkelere sahip bir okul. Bildiğini biliyorum. Bu kadar dağınık yerleşkelere sahip okulda her sorunu vs takip edemem zaten. Ben bir örnek verdim siyasal da bu tip sorunlar kalmadı dedim. Tabii ki sorunlar vardır ama eskisine göre minimalize edildiğini de iyi biliyorum. Hacettepeye gelince burası koskocaman bir okul. Elbette böyle insanlara denk gelirsin. Hatta senden duydum şu an şaşırdım da açıkçası ama istisnalar kaideyi bozmaz diye bir şey var. Yeterince minimalize olaylar bunlar. Beni de yanlış anlama asla bu tip olaylara karışmam herkese de saygı duyarım ama her ortamdan birkaç çürük çıkması genel olarak okulu yobaz dolu yapmaz. Gazi olayına gelince ülkücülerden nefret ederim ama dediğim gibi hayat değişiyor. İnsanlar değişiyor. Kafa yapısı değişiyor. Ülkücü denilen elemanlar okuldan ayrılıyor. Kısaca her üniversite de olduğu gibi öğrenci profile de zamanla değişiyor. Laik bir devlette kimse kimseye karışamaz. Hatta Gazi Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın bizlere emanetidir sahip çıkmalıyız diye sık sık vurgularım. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

• Çok teşekkürler ben şunu sorayım o zaman hem sistem bilip hem de yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum. Daha çok robotiğe yöneleceğim. Böyle düşünen biri için hangi alan daha iyi?

• beyza_nur_b B kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik daha iyidir.

• beyza_nur_b B kullanıcısına yanıt

Bence de elektrik elektronik daha uygun.

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

ordayım beğenmedim herkesin beklentisi farklı 👍

• Bolum nedir hocam ?

• ekşi sözlük yazarları anladığım kadarıyla üstinsan

ne olursa olsun en doğru hayatı onlar yaşıyor en doğru onlar düşünüyor ve konuşuyor

• Bugün bakayım dedim adam sırf aybü yazmayın diye 2-3 konuya girmiş. Biride gazi yazmayın diye girmiş. Neymiş orada öğrencilermiş. Bence rakip eleme stratejisi gibi ucuzluklar yapanlar var. Her tercih zamanı yazan tipler var. Bunlara göre aybüde okunmaz, gazi de okunmaz, Ankara üniversitesinde okunmaz nerede okunur o zaman. Kısaca rakip eleme olabilir. Neymiş aybü de okuyormuş ve aybü öğrencileri vasatmış. O zaman sende vasatsın. Senin üstün özelliğin mi var. Yorumlarına neden inanalım. Kısaca ekşisözlükten tercih yapmak pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 5 Ağustos 2023; 16:48:9 >
  • Guest-AA5BCF592 G kullanıcısına yanıt

merhabalar,

Konunun üzerinden 1 sene geçmiş fakat yine de sormak istediklerim var.

Şu an gazi %30 eee 1. sınıfa başlayacağım. Hocalar hakkında çok şikayet görüyorum. Konu içerisinde bahsedildiği gibi insanların olumsuz şeyleri bahsetmeye daha meyilli olmasından kaynaklanabileceğine inanıyorum. Gazi makinada olduğunuzu söylemişsiniz. ME hocalarını göz önüne alarak eğitim hakkında bilgi verebilir misiniz? Hocaların ders aktarabilme becerileri, İngilizce dersleri Türkçe anlatıyorlar mı, ders seçimlerini neye göre yapmamız gerek, hangi hocaları önerebilirsiniz, staj bulmamız gerektiğinde hocalar yardımcı oluyorlar mı ya da okul adından dolayı bulmak daha kolay oluyor mu, hocalarla iletişim kurmak nasıl işliyor. Varsa kendi eklemek istediğiniz tecrübe ve düşüncelerinizi severek okurum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• iremm_12 İ kullanıcısına yanıt
    Feridun abi senin hesabın mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.