< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Birkaç okulun öğrencileri dışında okulundan memnun olan bulmak o kadar zor ki. Bunun nedeninin tamamen yanlış bölüm okul tercihi olduğunu düşünüyorum. O yüzden birebir insanlarla konuşmaya çalışın, neden sevip neden sevmediklerini öğrenin. Adam oraya tamamen kişisel sebeplerinden "çok kötü yazmayın, mutsuzum" diyor. Biz de sanıyoruz ki kötüymüş, mutsuzmuş gidersek biz de mutsuz olacağız.
Kısaca objektif değerlendirmeleri dinleyin, subjektifleri boş verin. |
Ekşi Sözlük'ü eskiden çok severek takip ederdim.
Fakat özellikle 2008 sonrası psikolojik sorunlarının olduğunu düşündüğüm bir yığın kitle siteyi resmen "işgal" etti. Kendileri mutsuz, vasıfsız ve ümitsiz; başkalarını da kendilerinin yanına çekmeye çalışan bir kitle. Kitle değil kütle bile desek yeri o denli vasıfsız. Çekememezlik, kıskançlık, başarılı olanı alaşağı etme hevesi hepsinde tavan. Bilgi kirliliği yapma ve yanıltıcı entry'ler girme konusunda resmen arşa değdiler. Bir insan nasıl her şeyden nefret edebilir ve dalga geçebilir diye hayret ediyorum bazen baktıkça. Adam 100 tane başlığa entry girmiş, hepsinde küfür nefret aşağılama gırla gitmiş. O yüzden bilgi alacaksan gidip bence direkt kaynağından alacaksın. Sözlüklerde takma isimler arkasında önüne gelene nefret kusan tiplerden uzak durmalısın. Üniversite'de ilgili akademisyenler olabilir, facebook üzerinden doğrudan öğrencilere ulaşmak olabilir, linkedin gibi profesyonel iş ağından mezunlara ulaşmak olabilir; fakat sözlükler olmasın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45CF968F0 -- 27 Temmuz 2016; 16:05:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|