Şimdi Ara

Ekşi-sözlükte neden bu kadar Ahlaksız başlık var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar soruyorum... Her seferinde Saçma sapan fanteziler, ilk kez duyduğum seks bilmemneleri... Nedir ya? O sol-frame'de her seferinde cinsel içerikli başlık kasmalar?

Ya Kıyamet alametleri bunlar ya da odtu-boun vs. mezunu kaymak tabakanın düzenli olarak yaptığı şeyler...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ufak dindar bir cevreye sahip dunyadan bihaber biri gibi geldin bana kiyamet alameti falan yazmandan belli olarak.Kendin bi ahlak anlayisina sahipsin senden farkli anlayisa sahip insanlara ahlaksiz diyorsun.Cok gereksizsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 11 Eylül 2015; 1:43:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlak kelimesinin tanımı kişiden kişiye değişir.

• Özgür bir platform çünkü, burda da yasaklamasalar neler neler yazar genç arkadaslar :)

• Senin için üzüldüm dindar kardes.. hoşuna gitmiyorsa girme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiyi çok seviyorum. sistem on numara ve dünyada ilk. her gün girerim. evet cinsel içerik var ama bu beni rahatsız etmiyor. Fakat sözlükte o kadar çok terör örgütü destekçisi var ki. neden banlanmiyorlar anlamıyorum. adam açık bir şekilde devlete karşı geliyor, polisi askeri şehit edene iltifatlar yağdırıyor ve bu dusunce özgürlüğü oluyor ha. başlarım böyle özgürlüğe.

• eskiyi çok seviyorum. sistem on numara ve dünyada ilk. her gün girerim. evet cinsel içerik var ama bu beni rahatsız etmiyor. Fakat sözlükte o kadar çok terör örgütü destekçisi var ki. neden banlanmiyorlar anlamıyorum. adam açık bir şekilde devlete karşı geliyor, polisi askeri şehit edene iltifatlar yağdırıyor ve bu dusunce özgürlüğü oluyor ha. başlarım böyle özgürlüğe.

• Ekşiyi severdim ancak şu sıralar pkklı doldu. Uludağ sözlük hesabım var orada takılıyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devriman

Evet arkadaşlar soruyorum... Her seferinde Saçma sapan fanteziler, ilk kez duyduğum seks bilmemneleri... Nedir ya? O sol-frame'de her seferinde cinsel içerikli başlık kasmalar?

Ya Kıyamet alametleri bunlar ya da odtu-boun vs. mezunu kaymak tabakanın düzenli olarak yaptığı şeyler...?

ne var bunda paşa, adam belki günlük hayatta çevresindekilere anlatamadığı olayları, çeşitli sebeplerle kimseyle paylaşamadığı düşüncelerini gelip orda kendince yazıyordur. n'olmuş yani, zorla falan mı okutuyorlar ekşi'yi görmeyeli anlamadım.
  • Biraz düşününce sebebi bulunabiliyor aslında. Ahlak kavramı tartışılır ama genel kabul olarak cinsel sınırın ötesi ve mahremiyetin ihlaliyse şikayetiniz bu tamamen bordo klavyeliler gibi günlük hayatta yaşayamadıklarını sözlüğe, sanala bir şekilde dolaylı olarak insanlara yansıtabilme çabasıdır. Belki hayatında kız eli tutmamıştır ama orada ateşli sevişmelerinden, fantezilerinden, olmazsa olmazlarından falan bahseder. Yazdığı cinsel içerikli girdiyi bir kızın görebilme ihtimalinden tahrik olan insanlar var bu topraklarda. Düşününce basit ama acı verici toplumsal sıkıntılara kaynaklık eden genel problemlerin sonuçlarından biridir.
  • sokagin yansimasi olarak dusun. her gun sokaklarda o ahlaksizlik dedigin seyleri duymuyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumun yansıması bence. Daha doğrusu gizli toplumun. Sokakta dolaşırken çoğu insan normal gözüküyor.
    Kimisi 10 dakika önce karısını aldatmış, kimisi bileklerini kesecek derecede depresyona girmiş, kimisinin abazanlıktan elleri şişmiş, kimisi çalıştığı yeri dolandırıyor vs vs.
    Dışarıdan bakılınca bunlar gözükmüyor.
    Sosyal medya insanların kimseye anlatmadıkları şeyleri anlatmasını sağlıyor. Adam PKK sempatizanı ama tepki görürüm diye gerçek hayatta normal davranıyor, sözlüğe girince içini kusuyor.
    Misal geçen konu dışında birisi youtube kanalı paylaşmıştı. Elalemin karısının, kızının götünü başını çekip koymuş. Hepsi de normal giyimli kadınlar. Aramızda böyle sapıklardan sürüyle var, sosyal medya bunların anonim olarak paylaşımına olanak sunuyor.
    Bizim "sadece deliler gider" diye düşündüğüm psikolog ve psikiyatristlere aslında herkesin ihtiyacı var.
    Ben o yüzden ekşi'de sadece spor kanalını takip ediyorum. Hatta onda bile bir sürü manyak tip mevcut. En beğenilenlere bakıyorum, hepsi din-siyaset içerikli, nefret kusan entryler.
    Dışarıda saygı duyarım senin görüşüne diyen insanlar, sözlükte bir bakıyorsun "hepinizin ..." diye küfür ediyor. Buna müsade eden de sözlük admin ve modları. Özgürüz diyorlar ama özgürlüğün tanımından bihaberler. Herkese küfür edip, vatana ihanet etmek özgürlük değil.
    Daha söylenecek çok şey var ama zaten karman çorman yazan birisiyim ki zaten bunlar bin kere söylendi, boşuna uzatmaya gerek yok.

• Başlıklar ahlaksız değil sizin yaşınıza hitap etmiyor belli ki. Böyle sözlükler tasak kebabı muhabbeti içeren genç yaş kitleye hitap etmektedir. Sözlükten kasıt ferre hakkında bilgilendirmedir %85.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

Sadece ufak dindar bir cevreye sahip dunyadan bihaber biri gibi geldin bana kiyamet alameti falan yazmandan belli olarak.Kendin bi ahlak anlayisina sahipsin senden farkli anlayisa sahip insanlara ahlaksiz diyorsun.Cok gereksizsin.

peki sence ahlak nedir, ahlaklı ahlaksız kime denir, yada senin bi ahlak anlayışın var mıdır?
  • Neyi görmek istiyorsan onu görürsün bu kadar basit. Çok faydalı gayet iyi başlıklarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendege

Senin için üzüldüm dindar kardes.. hoşuna gitmiyorsa girme

Abi benim orada en az 5 yıllık bir yazar hesabım var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Neyi görmek istiyorsan onu görürsün bu kadar basit. Çok faydalı gayet iyi başlıklarda var.

Doğru söylüyorsun... Inanılmaz derecede bilgi edindim oradan, pek çok tavsiye aldım, neyin nasıl olacağını öğrendim... Hakkı çok bende ama ne bileyim ayni tarz sapkın başlıkları Çokça görmeye başladım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Devriman

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Neyi görmek istiyorsan onu görürsün bu kadar basit. Çok faydalı gayet iyi başlıklarda var.

Doğru söylüyorsun... Inanılmaz derecede bilgi edindim oradan, pek çok tavsiye aldım, neyin nasıl olacağını öğrendim... Hakkı çok bende ama ne bileyim ayni tarz sapkın başlıkları Çokça görmeye başladım...

Yani ekşi herzaman yararlı bilgi almak isteyenler için iyi bir kaynaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Toplumun yansıması bence. Daha doğrusu gizli toplumun. Sokakta dolaşırken çoğu insan normal gözüküyor.
    Kimisi 10 dakika önce karısını aldatmış, kimisi bileklerini kesecek derecede depresyona girmiş, kimisinin abazanlıktan elleri şişmiş, kimisi çalıştığı yeri dolandırıyor vs vs.
    Dışarıdan bakılınca bunlar gözükmüyor.
    Sosyal medya insanların kimseye anlatmadıkları şeyleri anlatmasını sağlıyor. Adam PKK sempatizanı ama tepki görürüm diye gerçek hayatta normal davranıyor, sözlüğe girince içini kusuyor.
    Misal geçen konu dışında birisi youtube kanalı paylaşmıştı. Elalemin karısının, kızının götünü başını çekip koymuş. Hepsi de normal giyimli kadınlar. Aramızda böyle sapıklardan sürüyle var, sosyal medya bunların anonim olarak paylaşımına olanak sunuyor.
    Bizim "sadece deliler gider" diye düşündüğüm psikolog ve psikiyatristlere aslında herkesin ihtiyacı var.
    Ben o yüzden ekşi'de sadece spor kanalını takip ediyorum. Hatta onda bile bir sürü manyak tip mevcut. En beğenilenlere bakıyorum, hepsi din-siyaset içerikli, nefret kusan entryler.
    Dışarıda saygı duyarım senin görüşüne diyen insanlar, sözlükte bir bakıyorsun "hepinizin ..." diye küfür ediyor. Buna müsade eden de sözlük admin ve modları. Özgürüz diyorlar ama özgürlüğün tanımından bihaberler. Herkese küfür edip, vatana ihanet etmek özgürlük değil.
    Daha söylenecek çok şey var ama zaten karman çorman yazan birisiyim ki zaten bunlar bin kere söylendi, boşuna uzatmaya gerek yok.

+1

• eskiden iyiydi bence ama şu son yıllarda bozdu iyice hep cinsellik ve siyasi yazılar ön planda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.