Şimdi Ara

eksi sözlükteki derin galatasaray yazarı devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma geldi sayfasını açtım. Adam yazmaya devam ediyormuş. Son olaylarla alakalı hepsi küçük bir tiyatro unal aysal geri gelecek demis. Drogba ve ambrabat hakkında biseyler yazmış. Drogba gece hayatindan dolayi kadro dışı bırakılmış. Ambrabatida o yakmis. Vs vs. Buraya telefonda aktarmadim yazıları. Cok küfürlü. Link koyuyorum. Son 3 sayfayi okumanizi oneririm. Burada tartisabiliriz..

derin galatasaray

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Aklıma geldi sayfasını açtım. Adam yazmaya devam ediyormuş. Son olaylarla alakalı hepsi küçük bir tiyatro unal aysal geri gelecek demis. Drogba ve ambrabat hakkında biseyler yazmış. Drogba gece hayatindan dolayi kadro dışı bırakılmış. Ambrabatida o yakmis. Vs vs. Buraya telefonda aktarmadim yazıları. Cok küfürlü. Link koyuyorum. Son 3 sayfayi okumanizi oneririm. Burada tartisabiliriz..

derin galatasaray

Bilgi bilgidir telefondayım şimdi, Sneijder ile ilgili durum hakkında neler Demiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sneijder hakkında bisey dememis. En son 3 gun once yazmis. Riva olayini ayrıntılı anlatacagini soylemis

• Kimdir bu? Daha önceden söylediği ve çıkan şeyler falan mı var

• Ünlü biridir muhakkak. Köstebek diye aranılan kişide bu olabilir. Veya ergenin tekidir bizle kafa buluyordur.

• Ben biraz okumuştum dedikleri doğru çıkıyor, tavsiye ederim.
  • Kendisi hakkında son sayfalarda bilgi vermis. Unal aysalin adi ortada yokken unal aysal baskan olacak kurumsallastirmaya calisacak vs diye yazmisti. Anlattiklarinin cogu dogru cikti. Boş zamanlarınizda ilk sayfadan itibaren okumanizi oneririm. Cok sey ogrenirsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnci sozluk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soylediklerinde sasirilacak bir sey yok. Zaten objektif bakan biri Unal Aysal'in neden baskanligi biraktigini, asil amacinin ne oldugunu rahatlikla anlar. Tek katilmadigim nokta Unal Aysal'in tekrar baskan olacagi iddiasi. Galatasaray camiasi o adami bir daha kapidan iceri sokacagini sanmiyorum.

Sezon sonunda Ali Durust-Adnan Ozturk kapismasi olabilir. Ama Ali Durust'un secimi kazanmasi kesin olmadan boyle bir savasa girecegini sanmiyorum. Benim ongorum farkli: Eger liseli abiler musallat olmazsa, Unal Aysal'i basa getiren efsane yonetim kadrosu, onun yerine baska birini baskan yaparak secimi buyuk farkla kazanabilir. Eger bir kisim yonetici egolarini kenara birakirsa bu kisi Adnan Ozturk olabilir.

Adnan Ozturk planli yoneticilik anlayisiyla, dik durusuyla Galatasaray baskanligina en cok yakisan isimlerden biri. Yonetimdeyken taraftarin hislerine tercuman olan, ayakta duran tek isimdi. Sike olaylarinda baskanin agzini acamadigi yerde gercekleri takir takir soyledi. Bugun BJK'nin TT Arena'da oynamamasinin tek sebebi Adnan Ozturk'tur. O bu kadar sert karsi cikmasa , Unal Aysal stadi hediye edecekti.

Bu adamin tek sorunu sivri dili. Her ne kadar mantikli konussa da cikinti yapisi yuzunden camia icinde antipatik biri olarak goruluyor. Bu sekilde etrafina adam toplamasi kolay degil. Ali Durust cephesinin mutlaka destek olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desperado.

İnci sozluk ?

Hangi sozlukte yazdığını unutmuştum.googlede eksi derin gs yazdım bu sayfa cikti. Hic bakmadım eksimi incimi diye yönetici arkadas eksiyi inci olarak düzetebilirse sevinirim

• Baştan sona okuyacağım

• Aysalin başkan olacağini 3 yil onceden beri b2nde biliyordum.

Zira yine böle birç batağindayken 13m dolar borc vermişti.

Ilk yilda iyiydi sonra batirdi.

Amrabat ve gece hayati asla inanmam drogba yakalandi zaten kaçkez.

Hepsinin vardirda bu futboluna engel olmadiği surece istersen harem kur.

Ama mactan once yapamayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Ben biraz okumuştum dedikleri doğru çıkıyor, tavsiye ederim.

evet, fb en az şike yaptığı sezon yakalandı demişti.
  • emin olun kulüp yöneticilerinden daha doğru konuşuyor :)
  • Eski yazılarını okumuştum çoğunda haklı ve gerçekleri söylüyor.İyi bir gözlemciden fazlası ama kimdir nedir orası da ayrı muamma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Ben biraz okumuştum dedikleri doğru çıkıyor, tavsiye ederim.

evet, fb en az şike yaptığı sezon yakalandı demişti.

Doğrudur, her sene biz de o kadar şike yapıyoruzdur vs. de demişti yani tarafsız bakıyor olaya.
  • Geçen bahar okumaya başlamıştım, uzun süre yazmayınca unuttum hatırlattığın için sağol. Geçen baharda halihazırdaki duruma bakınca dediği şeyler doğru çıkmış, benim güvenimi kazandı bu konuda takip etmekteyim...
  • dany transferini çok önceden bilmişti.

drogba için de chelsea maçından sonra oynamayacak demişti hakikaten de oynamadı derbi dışında.
  • Yonetim icinden birinin akrabasi yada cocugu iste,siz tahmin edin

• Yazmaya devam ediyor mu ? D.Y yönetiminden beri sesi soluğu çıkmıyor herhalde

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.