Bildirim
EKŞİ SÖZLÜKTEN BOMBA YORUM:))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ölücülerle alakalı olan mı ? -
Evet:))))) -
-
Bu veletler neden DH'e bu kadar saldırıyor sizce -
Babamin bi sozu vardir yemegine sinek konsa kanadinda yag kalmistir diye birakmaz bunlar da oyle -
Gayet doğru bir yorum, net mi bürüt mü? -
bknz(tencere dibin kara seninki benden kara) -
Oluculerle ilgili topuklu ayakkabi muhabbeti var ona gulerken gozlerimden yaslar akiyodu ya -
Adamlardan daha ne kadar para koparabilirim diye kafa yoracağına devletten hakkını istesin.Fakirliği benimsemişler -
quote:
Orijinalden alıntı: 8993122290119
Oluculerle ilgili topuklu ayakkabi muhabbeti var ona gulerken gozlerimden yaslar akiyodu ya
Merak ettirdin başkan :D bi anlatsana -
ölücüleri çok seviyorum la -
quote:
Orijinalden alıntı: Antifa_ultra
quote:
Orijinalden alıntı: 8993122290119
Oluculerle ilgili topuklu ayakkabi muhabbeti var ona gulerken gozlerimden yaslar akiyodu ya
Merak ettirdin başkan :D bi anlatsana
Tam ayrintiyi hatirlamiyorum da ozetle:
Topuklu ayakkabida asiri indirim var sicak firsat falan millet ikiser ucer aliyo bi eleman da hayiflaniyo ulan bize bırakmadınız 44 numara kalmamış yoksa alip topuklarini kirip giyecektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 1 Mart 2017; 1:31:59 >
-
10 Kruş daha az diye market değiştirebilirler. -
DH'yi DH yapan bu zatlar. Değerlerini bilelim. -
-
:D :D :D efsaneymiş ya :D -
Ahauahauahaua -
Çağıralım. -
Benzer içerikler
- mado açılımı
- şok market çalışan yorumları
- diyatomlu toprak tahta kurusu yorumları
- jia lissa
- bali çekmek zararları
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X