Şimdi Ara

EKSPER OLARAK 3 BİN TL MAAŞ ALIYORUM AMA MESLEĞİM DEĞİL SİZCE NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNŞAAT MÜHENDİSİYİM. ANCAK ŞEHRİMDE ÇALIŞILABİLECEK EN DOLGUN MAX MAAŞ 2 BİN TL VE İSTENİLEN ÖZELLİKLERİ DUYMAYIN BİLE. ANCAK BU SEKTÖR HEM RAHAT HEM TATİLİ ÇOK AMA GELECEĞİ VARMI BİLMİYORUM. SİZCE İLERİSİ İÇİN MESLEĞİME DÖNMELİMİYİM ?

• kendine guveniyorsan kesinlikle dön. kendimi gelistiririm dil öğrenirim diyorsanız daha çok para kazanabilirsiniz. ama tecrübe yoksa 3-5 yıl amelelik yaparsınız sonra tecrübe kazaninca daha üst mevkilerde iş alırsınız.

yaşınızı falan bilmiyorum tabii yaşınız büyük bi etken burda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şuan yaptığınız işten memnunsanız ve geleceği varsa devam edin(experlerle konuşun internetten araştıma yapın, eğer geleceği yoksa inşaat müh geçersiniz). ayrıca rahat ve tatili çok diyorsunuz inşaat mühendisi olursanız doğru düzgün tatiliniz bile olmayacak. özel sektörde inşaat mühendisi olursanız herkes sizi kullanmaya bakıyor . eğer çevreniz varsa inşaat mühendisliğine geçin derim aksi taktirde aynı işe devam.
  • Exper de cok kul hakkı donuyor. Her zaman dikkatli ve durust olmak gerekir. Hak ve hukuk bakımından ele alınacak olursa gercekten zor bir meslek evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyleki yaşım 25 henüz o yüzden cesurum aslında kaybedeck bişeym yok :) Kull hakkı yeme kısmına gelince inandığım değeri veriyorum elmden geldğince dogruya yaklaşıyrum . Ancak konu şu ki 5 yıl sonra nerede olcam bakınca değişecek çok bişe olmayacak . Ama işte yeterli görürsem bu değeri emekide eder beni bu meslek. Bi görüşmeye gitmiştm işe başlamadan önce adam statik projeyi sna çizdirecem tüm iş takibi sende tüm yetki sende tüm irtiabtları sen kurcaksın 1500 TL de maaş veririm diyor. Bende içimden güzel şeyler dedim ona açıkçası soğutuyorlar meslekten kafam çok git gele düştü :(
  • Kardesim bu ulkede işimi yapayım kendimi tatmin edeyim diye birsey yok. Tanidigin falan yoksa adam seni 1500 liraya ruhunu alir kopek gibi calistirir. O yuzden 3000 lira cok iyi para bence kovulmadigin surece bu alanda ilerle. Devir ummetcilik devri. Herkes kendi adamini kolluyor, hakkimla calisayim is bulayim dersen yakarlar cok fena aman dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla acı ama aynen öyle ! Ne umutlarla bi bölüm bitiriyorsun sonra ne okudun ne oldun diosun kendine . Ya bu sektörde diplomada kullanılmıyor diplomanı kirayada verebiliosun + getirisi oluyor . Hafta sonu tatil hafta için 9 - 6 şartları güzel altına arabanı veriolar telefnunu veriolar iyi yani yaa. Geçen arkadaş pazar günü beton dökülecek sevadsına gece 2 ye kadar mesaideydi sabahna arıyor içmeye gidelm ihtiyacm var diyor :) aslında o cümle kafamda otur oturduğun yerde zillerini çaldırdır bi nevi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.