Şimdi Ara

Ekspertiz sonuçları ve fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aracı satmak isteyen oto galerici araba için arkadan darbe yemiş dedi. (^^Arka tampon , arka sol çamurluk , arka sağ çamurluk, boyalı dedi^^) , ve sol arka kapı sacı değişmiş dedi, ekspertize soktuk resimde görülen boyalar çıktı. Araç 2010 model ford fiesta 1.4 titanyum X paket (benzin), otomatik vites kilometresi 26 bin de araç için 24,500' e anlaşmıştık. Motor ekspertizi için pazartesiye randevu aldık. Aracın hasar kaydı 2 adet olmak üzere, biri 13 bin lira, diğeri 1,500 lira

Ekstradan çıkan boyalarıda hesaba katarsak bu fiyat makul mu alınır mı ?
    Pazartesi bu ekspertizi yaptırıyım mı yoksa vaz mı geçeyim ?
    Araç önden darbe yemediği için benim içime sinmişti. Acaba bu önden darbe yememe özelliği gerçekten kayda değer bir olaymı, yani aracın önden darbe yememiş olması sa satmamda bir kolaylık sağlar mı ?
    artı bu kadar boyalı olan bir aracı satabilir miyim ?
    Aracı satarken kaç parça boyalı dicem ? (Yani,Resimde görünen Arka panel, bagaj havuzu, bagaj kapağı boyalı ibaresi için bunun hepsine birden bagaj boyalı diyebilirmiyim)

bu gün boyasına bakmaya 75 lira aldılar (para benden çıktı), motor içinde 125 lira istiyorlar.

Değer mi değmez mi yorumları yapılırken aracın otomatik vites olduğuna dikkat ederek yorum yapın lütfen.
     Ekspertiz sonuçları ve fiyat

• Merhaba öncelikle piyasa konusunda bir bilgim yok ama başıma gelen şöyle bir olay var 2009 model fiesta aracım vardı bir sebepten dolayı 120 km hızla giderken el freni çekildi araçta ve araç önden darbe almadan savrularak arkası duvara vurdu ve durdu kaza yaptıktan sonra tampon dağıldı parçalandı ama aracın üzerinde takılıydı araba yürüdü hatta evin önüne yürüterek getirdim ardından kaportacıya götürdüğümde sağ arka kapı açılmıyordu zaten sol kapı tarafında çok fazla açıklık vardı usta arabayı topladı şasesi kaymış arabanın düzeltebildikleri kadar düzelttiler sağ sol çamurluk boyandı bagaj kapağı değişti tampon aynı şekilde ama araçtan hiç randıman alamadık demek istediğim tamam önden kaza yapması kötü aracın motor aksamına zarar geliyo vs vs ama arkadan alınan darbelerde önemli dikkat et derim

Sonradan fotoya baktım bagaj havuzu boyalıysa dahada dikkatli ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcini -- 1 Mart 2014; 19:26:01 >

• Kafanda bu kadar soru işareti bırakan aracı almayacaksın ben onu bilir onu söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm anladım... almamaya karar verdim zaten sağ olun arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.