merhaba arkadaşlar, ben 2.el dualogic fiat linea almak istiyorum, ama aracı almadan önce ekspertiz yaptırmak istiyorum , izmirde 4 yerden fiyat aldım, birmot ( ulaşmak baya zahmetli oldu ) 100 TL, Merkez 75 TL + KDV, Poyraz oto 60 TL + KDV, sıkı durun enriko aliberti 350 TL fiyat verdiler. birde şunu belirtmek istiyordum geçmişte birmotta bir ustayla konuştuğumda sadece kaporta ekspertizi yaptırmayın, mekanik motor ekspertizide yaptırın demişti, birmottan fiyat alırken bunuda belirttim, bizde tek tip ekspertiz var boya kaporta motor mekaniğe hepsine bakılıyor dedi, diğer bayilerede mekanik motor ekspertizinden bahsettim, kaporta, boya, motoruna şanzımanına çalışıp çalışmadığına, bilgilsayara bağlayıp hata varmı ona bakıyoz dediler. merkez servis 2 saatte ekspertiz verdiğini söyledi, enriko aliberti 4 saatte, bu arada servislerin hepsi yazılı ekspertiz raporu vermiyormuş, geçmişte bu forumda ekspertizle ilgili sorunları okumuştum ondan dolayı yazılı verilmiyor sanırım. benim burda sormak istediğim soru şudur ekspertiz yaptırıken nelere dikkat etmem lazım, nasıl bir ekspertiz istemem lazım, bu ekspertiz ne kadar sürede yapılabilir, enriko aliberti ne yapıyorda 350 TL istiyor çok merak ettim, bu servisler dışında izmirde mümkünse bornovada, güvenebileceğimiz özel veya yetkili başka, iyi güvenilir servis varmıdır acaba, ekspertiz haricinde dikkat etmemiz gereken başka birşey varmıdır.