Şimdi Ara

Kendim yağ bakımı yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama takılan şey karter tapasını tekrar kullanabilir miyim ? Diş sıyırma, yalama olma gibi bir durumla karşılaşmamak için kaç torkla sıkmam gerekir bilginiz var mı ? Ustaların çok baştan savma yapmasından ve utanmadan 1000 tl sadece yağ ve yağ filtresi değişim ücreti istemesinden rahatsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrübe ile sabit bakır pul tekrar kullanılmıyor sızdırıyor lastik contalı pullar da yirtiliyor bakımı yapmak istiyorsanız filtreyi sanayiden alırken pul da alın yada sipariş verin
    Tapayi da tatlı sert sıkın çoğu aracın karter tapa yuvası çok yumuşak metal sıkıntı yaşanabilir zaten bir kere el ayarı tutunca durman gereken yeri biliyorsun sıkarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tapayi ve pulu son 2 bakımda kullanıyorum. Damlatma V.s. yok.
    Çok sıkıp ezmedikten sonra tekrar kullanılabilir.

Tork anahtarim yok, boşluğunu alıp az daha sıkıyorum o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yıllardır servis dışında yağ değişimi yapmıyorum. eskiden işçilik almazlardı, sadece malzeme parası alırlardı. artık öyle değil mi?

• ona gerek yok şöyle birşey al yağı boşaltmak için, gayet yeterli

amazon
    Troy T 26990 Motor Yağı Vakum Pompası, 12V
    https://www.amazon.com.tr/Troy-26990-Motor-Vakum-Pompas%C4%B1/dp/B079J8X2ZC

gerisi için de cırcır ve uygun lokma al bitti gitti. ben yağ değiştirme ile başladım sonra pazaryerinde zrot,salıncak değiştirirken buldum kendimi. ufak tefek bakımını yaparsın büyük işlerde sanayiye gidersin.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

şimdi sağlam köklüyorlar . işçiciliği de ciddi yazıyorlar. en son egea 1.4 için 1600 tl aldıklarını duydum . 1.4 egea için yağ filtre bakımına 6bin alınıyor,kafayı yersin ... eskiden (80ler - 90 lar ) çırak iş öğrensin diye verilen işlerdi bunlar.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

ya neden insanlar periyodik bakıma girmiyor bunun yerine? ben daha yeni passat'ı periyodik bakıma soktum 11bin verdim yetkili serviste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.