Şimdi Ara

Ekspertiz, yetkili serviste yaptırmakmı iyidir yoksa özel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum yetkili servis olarak tek yer bulabıldım citroen 100tl raporsuz, 200 raporlu

benim merakım acaba detaylı bakıyorlarmı yani computest dyno vs sokuyorlarmı motor alttakım vs bakılıyormu yoksa sadece kaput ve motorun yagına suyuna bakıp bırakkıyorlarmı cıtroene mı yaptırmalıyım yoksa özel bir yeremi

raporlu olarak 100tl ye bakan özel ekspertiz sitesihttp://gokcek.org/

nasıldır iyimidir kötümüdür gerçekten sitesindeki gibi detaylı bakıyormu bılmıyorum telefonla aradım görüştüm herşeyi raporlu olarak kontrol edıp verdıklerını soyledıler bir fark olurmu citroen ile burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Mart 2015; 5:34:20 >

• Yetkili servise gerek yok bence. Bilindik donanımlı bir expertizci bulmak daha iyi. Bizim burlarda 70 tl civarı herşeyine bakıyorlar. Kaporta, yağ, boya badana dyno falan hepsine. Ama tanınmış ve güvenilir olmalı
  • Yetkili servis hikaye.

Gecende(gerci 5 ay once falan)kasko firmasinin anlasmali oldugu sanayideki kaportaciya arka tampon yuzunden gitmistim.Daha once aracimiza sisli bir gunde carpip kacilmis.Kamera kayitlarinda havanin asiri sisli olmasi nedeniyle arac gorunmuyordu bile.(Marketin guvenlil kamerasi)

Herneyse,bu yuzden araca 0 tampon getirtildi.Fiat Marea 2003.Gri renkte.Tampon boyasiz gelmis.Bunlarinda boya yaptirdigi yer duzgun yapmamis,boya birkac yerinden dokuldu.Zaten bunlarda o boyaci ile calismayi birakmislar zaten.Neyse,tekrar boyandiginda taktirmak icin gittigimde muhabbetim oldu dukkandakilerle.Dukkanin duvarlarinda duzelttikleri ve pert olmus araclar mevcuttu.Hele bir Audi toplamislar ki,yani arac fabrikasyon gibi duzgun.Zaten bu dukkanda Bmw ler,Porsche ler eksik olmuyor.

Muhabbetimizde calisan bir Getz fotografi gosterdi.Arka tarafin nerdeyse komple gittigi araci duzeltmisler.Araci bu eleman kullanmaya baslamis ve sonra araca talip cikmis.Sonra alici araci yetkili servise goturmus ve arac tertemiz abi demisler.Yani anlamamislar kazali oldugunu.

Simdi ilk basta kendini ve yaptigi isi ovmek istiyor diye dusundum.Sonra dukkana gelen Porsche araclari dusundum.İsleri de tikirinda,kendini ovmesine gerek yok.

Velhasil,yetkili servis bile anlamayabilir bazen kaporta durumunu.İsinin erbabi usta ile de gidilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lira fazla ver orijinal yetkili servise götür
  • çünkü yetkili servis aracın ne zaman servise girip çıktığını kaç kmde geldiğini herşeyi söyler sms attğındada km bilgisi geliyor ama bazı çakallar aracı muayeneye götürmeden kmyi düşürüyorlar
  • İş ne yetkili serviste ne de ödenen ücrette. Her şey aracı kontrol eden usta da bitiyor. Usta ne kadar iyiyse sonuç o kadar kesin çıkar. Gerisi hikaye.
  • Yetkili servise illaki de gerek yok. Özel de olur hem uygun fiyat çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazıları 5664 mesaj atmayı bile külfet görüyo. Halbuki verdiğiniz para 15-20bin tl en az. Bu yüzden almadan önce masraftan kaçmadan herşeyine baktırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli olan ustanın usta olması gerisi hikaye... yetkili serviste pert araca tek parça değişen var denildiğini gördüm. Bir önce ki aracımı alırken özel yerde baktırdım 5 parça boya çıktı satarken alıcı yetkili serviste baktırdı 3 parça çıktı... dediğim gibi usta usta olduktan sonra gerisi hikaye
  • Anlasildi yetkili servis hikaye iyi bir usta bulmam gerek cunki cok temiz ekspertiz yaptigina inandigim oyle teknolojik aletleri olan yer yok yasadm yer ufakta

• Aracımı alırken vw servisi expertiz için 500tl istedi. Üstelik 3 saat süreceğini söyledi. Dynoda yokmuş nasıl expertizse. Hemen uzaklaştım malum yerden.
  • ES3NT kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dsnuyorum kac yeri aradm adam expertiz yapiyo dyno yok ee yagina suyuna bnm ustada bakiyo zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.