Şimdi Ara

Ekspertizlere Güvenmeyin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Antalya Serik 1. sırada

Alıntıları Göster
    Gözümle görmedim ama; kilometre düşürme konusunda çok meşhurdur Serik.
    Özellikle henüz ilk muayenesine girmemiş 3 yaş altı filo tarzı arabalara dikkat etmek lazım.
  • Mobilde resimler görünmüyor. Servis doğruyu söyledi mi bakalım? Bitmemiş balatayı bitti diye değiştiren, total, castrol variline saçma sapan yağ koyan, iyi niyet diye 30 binden başlayıp 5 bine işi bağlayan insanlar bunlar. Keşke 2 3 yere daha gösterseydiniz. Hiç kimse yağa su karışması gibi bir durumda 3 gündür böyleymiş 1 aydır böyleymiş diyemez.

Yağa su karıştığını anlamak kolaydır. Ekspertiz in anlamaması imkansız. Araç kaç yaşında bilmiyorum ama 15 yıl gibi eski araçsa sizde de olmuş olabilir. Hararet yapmıştır. Contalar zaten çürümüştür. Akşamssağlam olan bobin sabaha bozuluyor. Haricinde Ekspertiz mal olabilir, baştan savma iş yapmıştır. Satıcının haberi olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana verilecek kalsik cevabı yazıyorum. Bu aracı sen bozmuşsun diyecekler.
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Bu gavat ben yağ su birbirine karıştığını bilmiyordum. Bende herhangi bir sorun çıkarmayınca sanayiye gitmemiştim ki derse...
  • Okuyunca aklıma dırek benım yasadıgım durum geldı aynı fırma ıle taklalı pert araca satıcı ıle anlasıp 2 parca boya 1 parca degısen dedıler. Dıger kısımları da bos bırakmıslar raporda. aracı satarken ogrendım bende. Bursada dynoplus expertıze gıtmeyın.

• make up kullanıcısına yanıt
    Sence bilmiyor olma ihtimali var mı?

• Ülkede güvendiğiniz kurum kaldı mı? Neresinden tutsan elinde kalıyor.

• Ekspertizlere Güvenmeyin. Bu motor sorunsuz ve %95 kapasite ile çalıştığını dair ekspertiz rapor verdi daha ne diye bilirim ki. Yağ çubuğunu çekse göreceği bir durumu insanları kandırmak için kullanmıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklı olan bursadan araba almaz.kaç kere gittim araç görmeye hepsi birbirinden beter.satıcılarıda aynı durumda
  • Bu ülkede ikinci el araba alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Hocam ben kendi aracım satarken alacak arkadaş tanıdığınız bi ekspertiz var mı dedi bende direk benim tanıdığım uygun olmaz aklında bişey kalmasın sanayiye gidelim sen istediğin bi yer söyle oraya gidelim dedim. Şaşırdı hatta neyse gittik kendisi bi ekspertiz seçti orda yaptırdık araç zaten temizdi temiz çıktı. Satan kişinin tanıdığı yer olması direk problem yani

Alıntıları Göster
    Yakınımın başına geleni anlatayım. 4 ay önce sıfır aldığı Jetta'sını satmak için alıcı ile anlaştılar. Alıcı bir şekilde kendi istediği ekspertize sokmak için ikna etmiş bizimkini. 4 aylık çiziği olmayan araçta 3 parça değişen ve boya çıktı ekspertizde. Alıcı almaktan vazgeçti tabi, üstüne bizimki ekspertiz ücretini ödeyip aracının peşine düştü sıfır araçta boya ve değişen nasıl olur diye. Sonra anlaşıldı ki araçta gerçekten kusur yok, alıcıyız diye ortada dolanan dolandırıcılar araçları yok yere ekspertize sokup ekspertiz ücretini kırışıyorlarmış aralarında.

Bizim kadar dolandırıcı millet yoktur dünyada, o yüzden ben alıcıya da güvenmiyorum bu konuda. İyi niyeti her zaman suistimal eden bir milletiz. Ne zaman araba alacak ya da satacak olsam bu olay gelir aklıma, direk yetkili servise götürmeyi teklif ederim.

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    tam alıcının aracı boş yere ekspertize sokmakla ne çıkarı olabilir diyecektim ki milletimizdeki üstün zeka yeteneğini unutmuşum siz açıklamışsınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.