Şimdi Ara

Ekspertizlere Güvenmeyin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vernon

Bence siz raporu tam olarak okumamışsınız, yağ kaçağı olması motor içindeki soğutma sıvısını açıklamaz. Ayrıca ayrı bir bölümde motor yağında şu görülmemiştir denilmekte.
    Motor yağına su karışması durumunda sonuna kadar haklısınız. Hem satıcının önerdiği ekspere gitmeniz hem de motor ve kartelde yağ kaçağını göre göre lades oynamışsınız. Geçmiş olsun umarım zararınızı karşılarsınız. İstanbul’da yeşil oto eksper videolara göre iyi istanbul Beylikdüzü’nde onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servistede rapor vermiyorlar, ne kadar bakıyorlar arabaya şüpheli.
  • Bizde böyle bir kazık yedik 2011 di sanırım . Satıcıya ekspertiz dedik tamam dedi adam tam anlaştığı experin önünde beni beklemiş bizde saf gibi girdik şak şak şak geçirdi bize arabayı . Arabayı Ankara’da aldım İstanbul arabası çıktı birsürü masrafı çıktı her hafta sanayideydim . Kesinlikle satıcının dediği yere gitmemeli gerekirse almayın bakın tavrına para bende birader sen ne diyorsun diyeceksin 3 ekspertize sokacaksın 3 . Kabul edersen alırım diyeceksin parasını ben veriyorum experin Gezenadam a yaptırın experi 200 lira 300 lira 3 ayrı yere yaptır 600 lira ver öyle al arabayı işine geliyorsa diyeceksin piyasa böyle olmuş. .

• kocaeli tarcanlar oto ekspertiz kanalı var youtube'da. izleyin görün ekspertize nasıl güvenilmeyeceğini.
  • Kardeşim bizimde kurumsal bie ekspertiz bayimiz var bunu anlayabilmek için yapılan ekstra conta kontrolü var bunuda yapalım mı diye sana sormadılar mı ekstra ücret dahilinde başka şekilde anlama şansları yok çünkü

• portrey P kullanıcısına yanıt
    Motorun içine bor atılıp motorun gücünün arttırılması mümkün değil. Bor bir çeşit tuzdur. Yakıt değildir. Depoya sofralık tuz koymak ile hiçbir farkı olmaz. Başka bir madde kullanılıyor olabilir.

• Bursa’da benimde başıma geldi, aynı ekspertiz firmasının sağlam raporu verdiği arac ile test sürüşü yaparken acemi halimle sıkıntı olduğunu anlamıştım, başka yere ekspertiz yaptırdım sonuç masraf büyük

• Expertizlerin bence olayı ikinci el araba almak için doğru bir süreç değil.

Benzin ötv vb. Vergilerle otomil sektöründen sadece para kazanma zihniyeti olan devletimiz var. Biraz sorunları çözseler bari.

Olması gereken sıfır arabada dahil 100 km şartlı 7 gün blokaj süresi olmalıdır. Alıcı blokaj süresi sonunda ben arabayı almıyorum deme hakkına sahip olmalıdır. Yani kimsenin öyle notere git al parayı şeklinde 10 dakikada araba satışına izin verilmemeli.

Ayrıca servis, özel servis ve tamir sürecinde ise siyasi ekonomik başka bir sorun var. Toki konutu yapacağına devletin kendine ait olan içinde binlerce makine mühendisine teknisyene sahip genel bir tamir enstütüsi kurulmalı. İnsanlar kötü arabasını oraya bırakıp devlet garantisi ile kazıklanmadan tamir olunca almalı. Tamir edemeyenlerin arabalarını satın alıp devlet kendi satmalı. Bir arabanın ömrü ne kadar çok olursa cebimizdeki para ülkede kalır.

• Kocaeli tarcanlar expertize gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souledge -- 3 Temmuz 2019; 1:6:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkeyi yönetenlere güvenemiyoruz expertize mi güvenicez

• flayer_07 F kullanıcısına yanıt
    Hocam yap seviyesine baksa yağ renginden anlaması mümkün değil mi?

• Ne kadar masraf çıktı yağ soğutucu mu değişecek dedi servis?

• Dark_Skill kullanıcısına yanıt
    Motor rektefiye olacak, motor açıldı resimlerde motor içinin görebilirsiniz.

• Arabalarla pek alakam olmasa da gecen su videoya denk geldim konu hakkinda gayet guzel bilginiz oluyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 3 Temmuz 2019; 5:51:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bursa da Gemlik
    Ankara da Polatlı
    Güneyde Maraş Antep

buralardan araba alınmaz diyorlar. Gemlikte bir yıla yakın yaşadım, yıllardır orada yaşayanlar buradan kesinlikle araba alma, düşünme bile diyorlardı. Bursa görünce o aklıma geldi de acaba Gemlik mi arabayı aldığınız yer dedim.
    Gemlikte yaşıyorum, dedikleri kadar değil. gemlikte çok sıkışık trafik olmaz, kaza olabilitesi düşüktür.
    heryerde olduğu gibi gemlikteki galerilerden araba almayı doğru bulmam genelde tırttır.
    ama kullanıcı heryerde kullanıcı. gemlik insanı genelde arabayı hafta sonu piknik veya bursaya alışverişe gitmek için kullanır. yani bir istanbul bağcılar değildir.
  • Konuyu okudukça tuhaf oluyorum. Araç sahibine de geçmiş olsun. Satıcının önerdiği yere gitmek kendi aklından bile geçmiyordur eminim ama insanın basireti bağlanıyor bazen.

Şu anda arkadaşım yolda, Konya'dan araba alacak. Pilot Garage diye bir yer buldu göstermek için, sizce güvenilir midir?
  • İşini hakkıyla yapan ekspertiz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bursa da Gemlik
    Ankara da Polatlı
    Güneyde Maraş Antep

buralardan araba alınmaz diyorlar. Gemlikte bir yıla yakın yaşadım, yıllardır orada yaşayanlar buradan kesinlikle araba alma, düşünme bile diyorlardı. Bursa görünce o aklıma geldi de acaba Gemlik mi arabayı aldığınız yer dedim.
    Antalya Serik 1. sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeirons

İşini hakkıyla yapan ekspertiz var mı acaba?
    Tarcanlar
  • Satıcının tanıdığı ekspertizede gitmek adama kulak arkanı emdirmek gibi bişe

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.