Şimdi Ara

el freni ayarı nasıl yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el freninin ustundeki deriyi sıyırcaz sonra orda vida varmıs
    sonra nasıl olcak.el freni inikmi kalkıkmı vida hangi yone sıkılcak ne nasıl olcak
    yarım yamalak yazılar yazılmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elfreni ayarı bozulmuşsa önce arka tekerleklere fren ayrı yapılır genelde sorun çözülür.

Fren ayarı yapıldıktan sonra hala el freni yukarıda tutuyorsa. Elfen kolunda ayar vidası varsa el freni yukarda tutuyorsa vidayı sık, aşağıda tutuyorsa gevşet.

Elfreni kolundan ayar yapılıyorsa aracın altından ayar yapılır.

• arkalar kampana ise ki benim corsa da öyle arka tekerleri söküp kampana içini açıp ordan yapıyorlar

fren disk te nasıl oluyor bilmiyorum , bendekiler kampana olduğu için o şekilde ayarladılar
  • Barış seninde sorunların bitmiyor birader ya.al bunuda @turbolinea yanına takılın siz anca iflah olursunuz.

• ogrenmek uygulamak sucmu
    bu forum ogrenmek icin degilmi
    madem ne isiniz var sorunu kendinizde arayın

• Disk yada kampana olsada, el fren tellerinin birleştiği en son noktadaki somunu sıkarak veya gevşeterek ayar yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ogrenmek uygulamak sucmu
    bu forum ogrenmek icin degilmi
    madem ne isiniz var sorunu kendinizde arayın

yaş kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanayi de yaparlar uğraşma bence.

• sanayiye go ,)
  • 3 4 gün önce bende araştırdım bu el freni ayarını bizim arabada o kadar aradım taradım el freni çevresinde vida göremedim.Birisi bazı arabalarda bu ayar otomatik olarak yapılıyor geri geri hızlanın aniden el frenini çekin oluyor diye yazmıştı
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır otomobil genelde fikirlerimi belirtiyorum ilk defa bana bu şekilde cevap verildi bunun nedeni sormak isterim size.Trollediğimi düşünüyorsanız buyrun okuduğum mesaj

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/227614-kendi-kendimize-el-fren-ayar%C4%B1/
    .

Edit:Aldığınız ceza yüzünden mesaj yazamazsınız.Geçerli bir sebebiniz varsa bu yorum için özelden de yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 21 Şubat 2016; 19:51:27 >
  • Nasıl yapılacağını yazdım, Hata kodu:60, konu silndi mesajı verdi. Bir daha bıu konyu yazmayacağım.
  • el freni kablosunun iki ucundan da ayar yapılabilir olması lazım. hangisi pratikse oradan gerdirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Uzun zamandır otomobil genelde fikirlerimi belirtiyorum ilk defa bana bu şekilde cevap verildi bunun nedeni sormak isterim size.Trollediğimi düşünüyorsanız buyrun okuduğum mesaj

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/227614-kendi-kendimize-el-fren-ayar%C4%B1/
    .

Edit:Aldığınız ceza yüzünden mesaj yazamazsınız.Geçerli bir sebebiniz varsa bu yorum için özelden de yazabilirsiniz.

Hadi mübarek hadi hadi

• labidu kullanıcısına yanıt
    Beni troll sandığınız için öyle bir şey yazdığınızı sandım.Demek ki troll olan sizmişsiniz.Buraya cevap yazabilmenize şaşırdım mesajın silinmesiyle kurtulmuşsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.