Şimdi Ara

El terlemesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ellerim ders calisirken soru cozerken felan terliyor sirf bunun icin yazin kavurucu sicaginda lys ye uzun kollu elbise ile gidicem benimle ayni durumda olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• el terlemesi bi hastalık yanlız sınavdan sonra bi doktora görun tabi belki de piskolojik olabilir
  • Doktora gitmistim bana botoks tedavisi yaptirmami soyledi sinavdan sonra halledicez artik

• napacanla N kullanıcısına yanıt
    sınıf arkadaşımda aynı sorun vardı doktora gitti kaç kez verdikleri kremler işe yaramadı. internetten "hametan" adlı pişik kreminin iyi geldiğini okumuş denemişti tam olarak bitirmese de azaltmış sorununu. ucuz bir şey bence bir dene
  • Ben sinav haftasında yapmistim YGS zamanında yatmadan önce yada boşta olduğun bir vakitte elini büyük iri tuzla tuzla . kacinma bol bol dök eline ovala ameliyat eldiveni giy.o öyle bi dursun . bana iyi gelmişti belki psikolojik olarak iyi oldu bilmiyomda sen yine de bi dene istersen :)

• daratdaratdara kullanıcısına yanıt
    Deneyecem umarim işe yarar

• Sınav esnasında terlerse, ÖSYM'nin kutusundan çıkan iki peçeteden birini ellerini silmek için kullanabilirsin. Çok zaruri bir durum olacağını düşünmüyorsan ikisini de kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    El freni sorunu
    11 ay önce açıldı
    Su kaçırma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman ders çalışmaya otursam benimde terliyor
    normalde sıkıntı yok
  • Hocam eger silmeyle ugrasirsam sorulari cozmeyle ugrasamam surekli terliyor ama sinavda uzun kollu elbise giyip elbisenin kolunu elime kadar cekip kitapciğin ve optiğin ıslanmamasıni saglayacağim izin verseler sinava eldivenle bile girerim ama .....

• napacanla N kullanıcısına yanıt
    Avcuna sıkıştırabilirsin, işaretleme yaparken de hafifçe silebilirsin. Çok önemseme, dikkatini dağıtmasına izin verme. Basit şeyler bunlar. Uzun kollu kıyafet giyebilirsin, ama önce bir dene istersen bakalım dikkatini dağıtıyor mu sürekli kıyafeti çekiştirmek.
  • Ygs de yapmistim ise yariyor

• klipsli ets, şu an kazandığım üniversiteyi bu ameliyata borçluyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.