Şimdi Ara

El titremesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de el titremesi var ama çok fazla değil ve doktora gittim esansiyel tremor tanısı kondu ve dideral adında ilaç verdi.Ben üniversite hemşirelik son sınıf öğrencisiyim. Stajlarda insanlar el titremem olduğunu farkediyor ama işime engel olmadı şimdiye kadar. İlerde mesleğime engel olmasından korkuyorum. Atandığımda bu sebeple beni işten çıkarma gibi durum olur mu diye kafama çok takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine738 -- 19 Şubat 2021; 1:42:56 >

• Bendede ayak titremesi var. Bazen çok kötü titriyor. Şimdilik işine engel değil ise sorun olmuyabilir diye düşünüyorum ama ilerisi için birşey söylemek malesef zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif bir şekilde var.

• El titremeniz ve kolda uyuşma varsa 2kg dambıl ve el yayı alıp düzenli egzersiz yapın, geçtiğini göreceksiniz.

Çiçeksepeti.com
    EL YAYI 10-40 KG - SİYAH - KIRMIZI - EYD 571
    https://www.ciceksepeti.com/el-yayi---10-40-kg-----siyah---kirmizi-----eyd-571-kc8583563

urun.n11.com
    Busso CMT-20 Köşeli Plastik Dambıl Set (2 kg*2 Adet) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dambil/busso-cmt-20-koseli-plastik-dambil-set-2-kg2-adet-P201184131

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Kimiside titremeyi daha da arttırır diyor emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine738

Kimiside titremeyi daha da arttırır diyor emin olamadım.
    Organlar yeteri kadar çalışmayınca hislerini kaybediyor, düzenli egzersiz şart, yoksa düzelmez.

Bu virüs dolayısıyla herkes eve kapandı ve bacaklar artık yürümeyince köreldi ve eski gücünü kaybetti, toplum şimdi ayak ağrısıyla uğraşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az su içiyorsan ondan da olabilir 2 litrenin altına düşme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nr kadar var bilmiyorum ama işini engellemiyosa sorun yok. Atanabiliyosan devlete. şirk falan koşmazsan atılmıyosın zaten.

• El titremesi tremordur bilirim
  • Benimde parmağım titriyor el başparmak

• wolverine738 kullanıcısına yanıt
    Bende de esansiyel tremor var ve aynı ilacı ben de kullanıyorum. Önce günde sabah yarım akşam yarim olmak üzere 1 ilaçtı, etkisini görmeyince günde 2 tam ilaca çıkardık yine yok. Askerliğim bu sebepten 1 yıl ertelendi hatta. Dideralden başka ilaçlar da var ama ciddi yan etkileri var. Deneme fırsatım oldu ama o ilacı içeceğime elim titreyerek gezerim daha iyi. Sporun yardımı oluyor ama tam geçirmiyor. Tek doktor her zaman risktir o yüzden bir kaç farklı nöroloğa gitmeni öneririm. Bir de detaylı kan testi yaptır. Vitamin eksikliği olabilir. Tanıdığım bir kaç kişi basit vitamin destekleriyle bu sorunu aştı.
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Özellikle baş parmakta daha fazla oluyor bende de hocam
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    Bugün yine gittim hocam Doktora klasik kan testi yaptı tiroid va on numara ama b12 düşük çıktı. İğne verdi onu kullanıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.