Şimdi Ara

El-veda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse 8 yıl falan gezmişim burada. Muhteşem insanlar tanıdım, tavsiye konularından falan baya feyz almıştım çalışırken. Forumluk zamanım geçmiş. İşimize gücümüze bakıyoruz

kartalyuvasi, saddlemaker64, tkr, fosfolipit, randy, birzemanhatasi, vamosnikko, fabricioramirez, uruk ve ismini unuttuğum diğer arkadaşlar. Yaşattıklarınız ve kattıklarınız için teşekkür ederim. Bka out.

sınav yaklaşıyo, yığılma olacak   başlıkları eksik olmasın xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olduğunu zannediyorsunuz? Helalleşiyorlar Suriye'de "vatani görev"e gitmek için...

Şimdi neden bu ülke çok karanlık neden bir kıvılcım çakılsa patlar diyorlar anladık mı? Konuyu derinleştirip kötü şeyler yazıp seviyelerine düşmeye gerek var mı?

Beni en çok yaralayan içimizde hiçbir şey olmamış gibi "yaşayabilmeleri", kim olursa olsun sebep olanlar cezalandırılmalılar hiçbir şey rastgele gerçekleşmiyor...
  • Haydaaaaa noluyoruz

• Hocaların hocası, bana çok şey kattın, asla unutulmayacaksın, yüreği güzel insan.

• Kahkaha attım şakasız hdmdhdskıdkfjdlffja

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    Ne olduğunu zannediyorsunuz? Helalleşiyorlar Suriye'de "vatani görev"e gitmek için...

Şimdi neden bu ülke çok karanlık neden bir kıvılcım çakılsa patlar diyorlar anladık mı? Konuyu derinleştirip kötü şeyler yazıp seviyelerine düşmeye gerek var mı?

Beni en çok yaralayan içimizde hiçbir şey olmamış gibi "yaşayabilmeleri", kim olursa olsun sebep olanlar cezalandırılmalılar hiçbir şey rastgele gerçekleşmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Abi kendimi komple çizdirmeden şu kanalın numarasını at ben böyle bi kafa görmedim şimdiye kadar

aga en pahalısını kullandım böyle bi kafa yapmadı ciddiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    4 yıl önce açıldı
    İkinci El
    2 ay önce açıldı
    İkinci El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

PUAHABAHDLSJFPAJDLANRHASHSHAHFLANYİSÖHŞSÖGĞWÖTĞWKFRŞDÖGĞSÖHŞSÖGİSÖGŞSÖĞHSŞŞHSĞGŞEŞŞCÖHSŞHŞA DERSTE BAĞIRTTIN KRAL

• Saygılar  

Ne dedim ki şimdi...

• Dur gitme reis, sensiz kim uğraşacak forumun trolleriyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.