Bildirim
El Yapımı Wireless Anten TEST-1 (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
selam,
Son verdiğin resmi inceledim, ancak böyle birşey mümkün değil (Anten mimarileri açısından). Yapılacak en mantıklı şey üskata bir erişim noktası koyup bunu tekrarlayısı olarak kullanmak. -
Bulunduğum eve 1 km mesafede büyük bir alışveriş merkezi var. Oradaki sınırsız internete nasıl ulaşabilirim. ? -
bakir cubugu ankarada nerde bulabilirim biri soylesin
dicektim ama gerek kalmadi buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkin88 -- 30 Ocak 2008; 16:02:20 > -
pıyasada normal antenler satılıyo bakırdan yapılan t.v. ıcın onu deneyen varmı aynı yapılan antenlere benzıyo sekılde gorulene benzıyo ben enkısa zamanda denıcem ve daha buyuklerıde satılıyo yaklasık 1,5 metre fıyat olarakda 10 ytl gıbı deneyen varsa lutfen yazsın -
bırde ruzgarlı havalarda problem cıkarıyomu veya yagmurlu havalarda cıkıyomu problem bu arada cok ıyı calısma olmus tbrık ederız emege saygı duyuyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: berkin88
kabir cubugu ankarada nerde bulabilirim biri soylesin
Selam,
Anlayamadım neyi soruyorsun? Bir kelime hatası falan var muhtemelen ama çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightt -- 29 Ocak 2008; 23:25:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: lightt
quote:
kabir cubugu ankarada nerde bulabilirim biri soylesin
Selam,
Anlayamadım neyi soruyorsun? Bir kelime hatası falan var muhtemelen ama çözemedim.
bakır çubuk demek istemiş sanıyorum -
hele sukur biitti
lightt hocam konu süper olmuş ellerine sağlık
bunları okuyup da anten denemesinde bulunmamak olmaz -
quote:
bakir cubugu ankarada nerde bulabilirim biri soylesin
dicektim ama gerek kalmadi buldum
KONYA SOKAKTAN BULABİLİRSİN. -
izmirde antenli usb wireless bulamadım. bulabilen var mı?
netten bakıcam şimdi. -
emeğine sağlık gercekten mantıklı çalışmalar. -
Çok güzel bir konu olmuş.
Eline sağlık. -
öncelikle konu çok güzel olmuş gerçekten...okuduktan sonra hemen anten yapasım geldi...fakat benim de birkaç sorum olcak.
benim pci wireless kartımda resimde görüldüğü gibi 3 çıkış var..ben herhangi bir tanesine taksam çalıştırır mı?ya da hangisine takmalıyım?
wireless kartın sayfası =>http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=10&pl1_id=1&pl2_id=44
-
vallaha emek diye buna derim -
benim bir sorum olucaktı. ben Cantenna 1 antenini yapmak istiyorum parcalar hazır ama RG 58/U kablosunda takıldım. yardım eder misiniz? lütfen RG 58/U kablosunu bilgisayarın kasasına nasıl bağlayacam. kasaya baktımda öyle takılacak bisi yok. ek parca mı almam lasım ne yapmalıyım. Cantenna 1 nasıl bağlıcam pc ye ?? lütfen yardım edin !!! -
gerçekten çok güzel olmuş ya işte türk aklı xD -
3. Yagi-Uda 1 bu anteni 4,5km de çalıştırdım pek harikada çalışıyor. yakında 20km için deneme yapma şansım olacak umarım biraz hesap yaparak çalıştırılabilinir. -
Aşmış bi konu bunlarla uğraşıp anlamam çok zor... maşallah forum tekno kurtları dolu.... -
arkadasim bende ceptelime yapmayi düsünüyorum böyle bisey toshiba g500 yaninda wifi anten cikisi var buraya nasil bir anten yapa bilirim bana nekadara patlar yardimci olursaniz cok sevinirim bu belkide bir ilk olur g500 wifi anteni :D ama cok ise yariycani düysünüyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X